RE: Kaplumbaga aldım ve pişmanım diyenler
Benim ara sıra öyle dediğim oluyor, temizliğinden falan asla değil, ben ona bakmak için aldım sonuçta severek temizliyorum akvaryumunu. Fakat bize misafir gelince Leyla'yı oyuncak sanıyorlar koca insanlar. "Getirde bakalım" diyorlar, göstermeyince annemden fırça yiyorum. Neyse gösterince o elliyor diğeri tuhaf sorular soruyor (kabuğundan çıkarmı bu v.s.)
Ben Leyla'yı aldığımda ellerimin arasına koyarım, bir şey görmeyip fazla stress olmasın diye, bu sefer leyla beni buradan götür diye ellerimin arasına giriyor. Amcam tekrar bakalım kime gidecek diyip Leyla'yı korkudan çıldırtıyor. Buna dayanamıyorum içimi acıyor onun çaresiz halini izlerken. Sonradan akvaryuma koyuyorum. Ertesi günü birbirimize öpücük atınca iyiki almışım diyorum.

ticareti fazla dert etmiyorum ben burada her türün üreticisi var, hayvanlar hangi durumda falan hep görüyorlar. Üreticisi de hayvanlarını seviyor fanusta besletmiyor. Akvaryumu olmayanlara satmıyor.
Not: inşaallah doğru düzeltmişimdir. Türkçe karakterlerinizi tanımayınca okuması zor oluyordu.