Cem Abi tekrardan merhaba ben bizim tosuncuklara yemleri aldım . Şuan elimde gammarus , ahm turtle mix , axolotl sticks var . Yem programı nasıl olsun? Atakan petshop dan almıştım yanında bir de 2 küçük poşette denemelik tropical biorept L yazan yem göndermişler.Bu yem kara kaplumbağası yemiydi diye hatırlıyorum , sizce vermeli miyim? Henüz 6 cm kabuk boyuna ulaşmadılar biorept W yi sonra mı almalıyım?
Son sorum ise bizim alyanak arada bir deri değiştirirken ben beneklinin deri değiştirdiğini görmediğimi fark ettim . Tür olarak daha nadir mi deri değiştiriyorlar yoksa deri olarak farklı olduğu için ben mi dikkat edemedim acaba
Bu arada axotl sticks i almayı planlayanlar için bir bilgilendirme yapayım . Ben yemden memnunum ama yem atar atmaz dibe çöktüğü için açıkcası hayvanları yedirirken zorlanıyorum .
Son sorum ise bizim alyanak arada bir deri değiştirirken ben beneklinin deri değiştirdiğini görmediğimi fark ettim . Tür olarak daha nadir mi deri değiştiriyorlar yoksa deri olarak farklı olduğu için ben mi dikkat edemedim acaba
Bu arada axotl sticks i almayı planlayanlar için bir bilgilendirme yapayım . Ben yemden memnunum ama yem atar atmaz dibe çöktüğü için açıkcası hayvanları yedirirken zorlanıyorum .
Son düzenleme: