Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağa arıyorum

aytek

Bronz 4 Üye
arkadaşlar ben büyük boy kaplumbağa alıcam ama yaşadığım yerde küçük satılıyor eğer elinde olan varsa bakamayan sahiplendirmek isteyen varsa ben sahiplenirim .bir veya en fazla iki tane bakabilirim ilgilenen arkadaşlar varsa cevap verebilirler :133: numaramıda yazabilirim konuyla ilgilenen arkadaşlar varsa

Cvp: kaplumbağa arıyorum

büyük zor bulursun biraz ama Eminönünde %100 vardır

kimse tercih etmediginden petshoplarda satmıyolar büyükleri . küçük boy var hep . o yüzden ben daha ziyade sahiplenmeyi düşünüyorum bakamayan varsa .

nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama maltepedeki akvaryumculardan birinde inanılmaz büyük boylarda dahil her boy var

bir kaç arkadaş sahiplendirmeyi düşünüyordu. sahiplendirme bölümünü incele ve bir süre takip et. tam donanımıyla veren de var.

maltepe olmaz ben erzurumda yaşıyorum istanbulda olsam bulunur evet. ayrıca tam donanımda şart degil malzemelerim tam uvb lamba dışında. akvaryum bir metre dış filtre ısıtıcı ısınma lambası herşeyim var

sahiplendirme bölümünde birkaç kişiye yazdım cem ama enson yazan iki ay önce falan yazmış verdilermi birilerine bilmiyorum bakıcam

buyuk boy yok ama ben 1 ay sonra 2 tane kaplumbağayı sahiplendirmek istiyorum. su an biri 5 diğeri 4 cm. 1 ay sonra 6-5 cm falan olurlar...

olabilir sulo çok küçük degillerse. ben büyük boy düşünüyorum aslında ama 6cm ve üzwri kaplumbağada olur peki okudunmu mesajımı ben erzurumda yaşıyorum gönderme imkanın olurmu

aytekin erzuruma gönderilme işi zor mecburi oradan bakacaksın. mesafe uzun.

evet mesafe uzun ama bi gönderim şekli kolayı oluyodur mutlaka sonuçta heryere gönderiliyor burada yok çok baktım bulabilmem imkansız burada cem

benim bir akrabam balık besliyor ve satıyor thy nin canlı kargo bölümü var ordan yardım bulabilirsin.( tabi onun balıkları pahalı balıklar istanbul antalya arası yolluyor ve alıyor ama masraflı oluyor biraz)

normalde bu petshoplar nasıl getirtiyor şehirler arası 15 20 saatlik yoldan. oluyodur mutlaka

ona göre çok alım yapıyorlar ve firesi yani ölenleri de oluyor.

Beşiktaş Flora Pet Shop'ta onlarca dev boyutta kaplumbağa var. İstiyorsan onlarla irtibat kurabilirsin. Kargo ve hayvanın ücretini havale edebilirsen boş bir vaktim olduğunda elimden gelen yardımı yaparım. Genelde otobüsler kabul etmiyor canlı hayvanı, o nedenle tanıdık bir firma bulman gerekiyor ek olarak.

Ben 2. kaplumbagami alacagim zaman ilk kaplumbagam 6 cm kadardi petshoplari dolaniyordum kaplumbagalara bakmak icin bir petshipa girdim kaplumbagalar 2.5 cm civariydi boyu daha yakin olsun istiyordum onun icin petshoptan cikacaktim oradaki kadin neden almadin dedi bende benimkinin boyutu daha buyuk oldugu icin daha buyuk boyutlu ariyorum dedim o da dedi ki petshoplarda buyuk kaplumbaga bulamazsin cunku biz onlari buyumesinler diye cok cok az besliyoruz buyuk olunca almak istemiyorlar dedi bide kendi agziyla utanmaz cok sinirlenmistim cekip gittim yoksa agzimdan kotu seyler cikabilirdi
konuyla ilgili oldugu icin anlatmak istedim petshoplarin cogu onlari mal olarak goruyor onlarin da bir can tasidigini unutuyorlar gercekten yazik

petshopçular kaplumbaları mal gibi görüyo canlı olarak görmüyolar Hemde ucuz ve bol olduğu için hiç değerleri yok onlara göre. Bende beddua ediyom onlara içimden :realmad:

http://www.turkishcargo.com.tr/kargo/ozel-kargo/canli-hayvanlar.aspx bu şirket canlı hayvanları uygun şekilde paketleyip gönderiyo istediğin yere ama kaç lira bilmiyorum telefon aç sor sen bi

ipek kadın bir noktada haklı hayvan küçük olunca daha şirin gözüküyor alanda büyüyeceğinden bihaber alıyor tabi. yani küçük olana talep fazla, öte yandan hayvanlara vereceği yemi de hesap ediyor büyür de alan olmazsa masraf artacak, bu yüzden onları alıp çöpe atanda var, kanalizasyona da. zor koşullarda yaşasalar da bir gün biri tarafından alınıp hayatta kalma umutları, çöpe veya kanalizasyona gitmeden iyidir. en azından ben böyle ümit ediyorum.

büyük kaplumbağa bulmak ne zormuş ya =) doğa ücretini falan yollarımda sadece onla kalmıyo tanıdık firma falan nebilim çok uğraştıcak yokki tanıdık firma o dediğin pet shop kendisi yollayamazmı bana firma falan uğraşmasak

venom o kargo şirkerti hayvanı gönderen kişi için lazım ben yollamicamki . alıcam bana yollicaklar =)

Oktay ben pet shop'un numarasını vereyim sen onlara bir sor. Eğer istiyorsan mutlaka bir yol bulunur. Büyük kaplumbağalar en az 20-25 kadardı ve çoğu da sağlıklıydı.

Flora Pet Shop
Sinanpaşa Köprüsü Cad. No:, Büyük Beşiktaş Çarşısı Kat: Zemin Daire: 12 Sinanpaşa Mh. Beşiktaş, , Türkiye - İstanbul

Tel: (0212) 259 6029

Geri