Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa nasıl beslemeliyim

bugra-4646

Bronz 1 Üye
Artık normal yem yiyor yarısını kırıyorum gidiyorum öyle yiyor bunun dışında ilerleyen zamanlarda fln nasıl beslemeliyim yoksa böyle yemden devammı edeyim hayvanın midesini bozmadan

Kabuk boyu kaç cm idi?

Yemler ne marka?

IMG_20250223_132845.jpg
bunu kullanıyorum yarısını kırıyorum 2 gündür yiyor

Kabuğu cetvel ile uzunluğunu ölçün.

Attığınız yem iyi yem değil. Plastik gibi yapısı var suyun dibine batıyor. Piyasadaki en kötü yem.
Kabuk boyunu yazın ona göre yem önerelim.

Kabuğu cetvel ile uzunluğunu ölçün.

Attığınız yem iyi yem değil. Plastik gibi yapısı var suyun dibine batıyor. Piyasadaki en kötü yem.
Kabuk boyunu yazın ona göre yem önerelim.
Cetvelle sadece yeşil kabugumu yoksa kafası flndami bide hayvanı korkutmadan olcebilirmiyim

Baş kuyruk arası düzleme sadece kabuk

3 cm tropical axolotl yem ile sera raffy I, tetra yada dajana markalardan birinin gammarusunu alın. Sabah stick yemi akşam gammarusu verin.

3 cm tropical axolotl yem ile sera raffy I, tetra yada dajana markalardan birinin gammarusunu alın. Sabah stick yemi akşam gammarusu verin.
Dajana gammarus alıp bu paw yem versem uygunmu sonradan axolotl yada seradan birisini alırım uygunmu

Onerilen yemlerin dışında dajana gammarus stick ve omega one junveile yemi veya uygun fiyatlı olarak atakanpetshop.com da kovadan bölme sera raffy p stick yem.

Axolotl yem hayvanın yiyeceği boyutta ve protein oranı yüksek yemdir. Alternatifi omega one juvenile turtle sticks, jbl rugil yemler.

Paw halihazırda varsa ve yiyorsa haftada bir yada iki öğün verip bitirin bir daha almayın.

Atakan petshop güvenilirdir. Piyasaya göre biraz daha hesaplıdır. Alışveriş yaptığım sitelerden biriydi. Hala iletişimim var. Gerekli olanları yazıyorum. Bir tek omega yem konusunda anlaşamadık.

Tropical gammarus tetra reptomin yem alicam Atakan petshoptan aliyimmi bu yemleri

Axolotl yem hayvanın yiyeceği boyutta ve protein oranı yüksek yemdir. Alternatifi omega one juvenile turtle sticks, jbl rugil yemler.

Paw halihazırda varsa ve yiyorsa haftada bir yada iki öğün verip bitirin bir daha almayın.

Atakan petshop güvenilirdir. Piyasaya göre biraz daha hesaplıdır. Alışveriş yaptığım sitelerden biriydi. Hala iletişimim var. Gerekli olanları yazıyorum. Bir tek omega yem konusunda anlaşamadık.
Omega yem akvaryem'de var fiyatı da büyük alışveriş sitelerine göre çok uygun 270 ml 99 gramı 135 TL ben ordan aldım.

Atakan petshop alışveriş yaptığımız sitelerden biri.

Geri