bugra-4646
Bronz 1 Üye
Artık normal yem yiyor yarısını kırıyorum gidiyorum öyle yiyor bunun dışında ilerleyen zamanlarda fln nasıl beslemeliyim yoksa böyle yemden devammı edeyim hayvanın midesini bozmadan
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kabuk boyunu nasıl hesaplaycmKabuk boyu kaç cm idi?
Yemler ne marka?
Cetvelle sadece yeşil kabugumu yoksa kafası flndami bide hayvanı korkutmadan olcebilirmiyimKabuğu cetvel ile uzunluğunu ölçün.
Attığınız yem iyi yem değil. Plastik gibi yapısı var suyun dibine batıyor. Piyasadaki en kötü yem.
Kabuk boyunu yazın ona göre yem önerelim.
Dajana gammarus alıp bu paw yem versem uygunmu sonradan axolotl yada seradan birisini alırım uygunmu3 cm tropical axolotl yem ile sera raffy I, tetra yada dajana markalardan birinin gammarusunu alın. Sabah stick yemi akşam gammarusu verin.
Paw olmaz dedik ya dostum?Dajana gammarus alıp bu paw yem versem uygunmu sonradan axolotl yada seradan birisini alırım uygunmu
Atakan petshop güvenilir mi internetten sipariş etsemOnerilen yemlerin dışında dajana gammarus stick ve omega one junveile yemi veya uygun fiyatlı olarak atakanpetshop.com da kovadan bölme sera raffy p stick yem.
Evet. Taze yemler yolluyorlar sera marka kovadan bölme mevcut.Atakan petshop güvenilir mi internetten sipariş etsem
Omega yem akvaryem'de var fiyatı da büyük alışveriş sitelerine göre çok uygun 270 ml 99 gramı 135 TL ben ordan aldım.Axolotl yem hayvanın yiyeceği boyutta ve protein oranı yüksek yemdir. Alternatifi omega one juvenile turtle sticks, jbl rugil yemler.
Paw halihazırda varsa ve yiyorsa haftada bir yada iki öğün verip bitirin bir daha almayın.
Atakan petshop güvenilirdir. Piyasaya göre biraz daha hesaplıdır. Alışveriş yaptığım sitelerden biriydi. Hala iletişimim var. Gerekli olanları yazıyorum. Bir tek omega yem konusunda anlaşamadık.
Tropical gammarus ve tetra reptomin yem alıcam 3cm kabuk boyu için uygunmu sorduğumda Atakan petshop uygun demişti yoksa alıcam bu 2 yemiAtakan petshop alışveriş yaptığımız sitelerden biri.