Cvp: Kaplumbağa nasıl pişirilir?
Mrb. CEM ve AEK,
En kısa zamanda bana en yakın Kipa'ya uğrayacağım, internette baktığıma göre bana en yakınları İstanbul Beylikdüzü, Küçükçekmece ve Bakırköy şubeleri, şayet oralarda öyle file içinde kaplumbağalar gördüğümde yaygarayı kopartıp, gerektiğinde tezgahı birbirine katacağım; bu esnada yanıma alacağım birine yaygaralarımı videoya aldırtacağım, sıkıysa beni dava etsinler. Desenize Türkiye'de de Çin'deki gibi yamyamlar türedi? İmza atmak çözüm getirmiyor, ben artık başka bir çare buldum: Küfretmek; tıpkı bana her gün onlarca ve sürekli gelen reklam telefonları, yazılı ve sözlü mesajlar vs. yoluyla beni süreksiz rahatsız ettiklerinde sözlü veya sms ile küfürler gönderdiğim gibi... Aslında ağzımdan küfür çıkmazdı, son zamanlar bu nedenlerle çoğaldı, onların sayasinde küfürbaz oldum, başka türlü başa çıkamıyorum bu yamyamlarla... Yaratan yüce kudret balinaları avlayarak ticaretini yapan Japonlara feci bir dalga gönderdi zaten!!! Tahminime göre foks balıklarının kafalarına sopalar ile vurarak öldürüp ticaretini yapan Kanadalılar ve boğa güreşi adı altında o boğaları mızraklayan İspanyollar ile bazı Latin Amerika ülkeleri var sırada. Umarım öyle olur, onlara da dev dalgalar rastgelir...