hareketli33
Gümüş 3 Üye
Herşeyi anladım ama neden yasaklandığını anlayamadım annem gille konuşurken soruyorlar bende merak ettim
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!He, yavruyken al. Bir süre sonra büyüyünce sıkılıp geri sal.hareketli33' Alıntı:Mersinde dere çok orada insanlar devamlı suyu pisletiyor bende düşündüm bulursam alım diye ama yavru ise yetişkin ise alamam
Bende bunu anlamıyorum, kuş ve balığın canı yok mu? Kedi, köpek, hamster, kaplumbağa yasak da özellikle kuş satışı niye serbest? Bir şey de mantıklı olsun, her şey yarım yamalak yapılıyor bu ülkede.cem' Alıntı:Hayvanseverlerin baskısıyla yeni yaptırımlar geldi. Kuş ve balık harici kedi köpek satışları başta olmak üzere diğer hayvanların satışına yasak geldi. Bir kısım hayvanlar yanında Kaplumbağaların ithalatında da vergiler yükseltildi. Bu da otomatikman fiyata yansıtılacağı için petshoplar tarafından satışı kazançlı olmayacak bir hale getirildi. Ayrıca cezai işlemlerle kaçak hayvan satışına yönelik yaptırımlar yapıldı.
Matt' Alıntı:He, yavruyken al. Bir süre sonra büyüyünce sıkılıp geri sal.hareketli33' Alıntı:Mersinde dere çok orada insanlar devamlı suyu pisletiyor bende düşündüm bulursam alım diye ama yavru ise yetişkin ise alamam
Bende bunu anlamıyorum, kuş ve balığın canı yok mu? Kedi, köpek, hamster, kaplumbağa yasak da özellikle kuş satışı niye serbest? Bir şey de mantıklı olsun, her şey yarım yamalak yapılıyor bu ülkede.cem' Alıntı:Hayvanseverlerin baskısıyla yeni yaptırımlar geldi. Kuş ve balık harici kedi köpek satışları başta olmak üzere diğer hayvanların satışına yasak geldi. Bir kısım hayvanlar yanında Kaplumbağaların ithalatında da vergiler yükseltildi. Bu da otomatikman fiyata yansıtılacağı için petshoplar tarafından satışı kazançlı olmayacak bir hale getirildi. Ayrıca cezai işlemlerle kaçak hayvan satışına yönelik yaptırımlar yapıldı.
mertcanerdinc' Alıntı:Peki hem kötü durumda bakılan hemde belgesiz olarak satılan su kaplumbağalarını satan pet shopları şikayet edebileceğimiz bir yer var mı ?
hareketli33' Alıntı:Matt' Alıntı:He, yavruyken al. Bir süre sonra büyüyünce sıkılıp geri sal.hareketli33' Alıntı:Mersinde dere çok orada insanlar devamlı suyu pisletiyor bende düşündüm bulursam alım diye ama yavru ise yetişkin ise alamam
ne salması be ayıptır söylemesi kafayı mı yediniz orada çizgili kaplumbağa varsa alim diyorum yavru ise alabilirim yetişkin ise alamam saldığım falan yok nereden çıkarıp uyduruyorsunuz ya suyu kirletiyorlar hayvan orada yaşayamaz bende alayım besleyeyim diyorum ne salması