Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağa ücretsiz sahiplendiriyorum

NotSan.Tugba

Yeni Üye
Katılım
23 Eyl 2024
Mesajlar
3
Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşım kırmızı yanaklı tospik hediye etti, 2 hafta onun evinde baktım, o kadar alışmıştım ki artık akvaryum ısıtıcı vs tüm teçhizatları alayım dedim çünkü kış geliyor, tam liste yaptım, ancak kaplumbağayı eve getirdiğimde annem ortalığı yıktı, denize atacağım gibi tehditler söylüyor. Bu kadar tepki vereceğini bilmiyordum, çünkü biz yıllardır zilyon tane kedi beslemiş bir aileyiz.

Onun evi onun kuralları, hiçbir hükmüm geçmiyor. Hiç istemeyerek ben kaplumbağamı sahiplendireceğim. Merhametli vicdan sahibi bir insana vermek istiyorum. Onu satacak kötü davranacak ve ya çocuklarına oyuncak yapacak birine vermek istemiyorum. Deli gibi üzgünüm, bana çok iyi gelmişti aşırı seviyorum ama mecbur kaldım. İstanbul içinde ona iyi bakacak biri var mıdır? Arada mama almak ve gelip sevmek isterim, müsadeniz olursa tabi.
 

Ekli dosyalar

  • IMG_3953.jpeg
    IMG_3953.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 10
  • IMG_3954.jpeg
    IMG_3954.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Geri
Üst