maverick366
Yeni Üye
Merhabalar, benim 2 kaplumbağamdan birisi gayet sağlıklı, maşallah kocaman oldu, sağlıklı, akvaryumda yerinde duramıyor, ancak diğeri pek suya girmek istemiyor. Suya koyduğum zamanlarda ise yine bir şekilde dolana dolana adaya çıkıyor ve orada öylece bekliyor. Daha önce göz enfeksiyonu geçirmişti ancak göz damlasını (Genta) bir sabah ve bir akşam olmak üzere suyuna damlattım (veteriner hekim söyledi) ve iyileşti. Şimdi gözlerinde hiçbir sıkıntısı yok ancak suya girmek istemiyor. Diğer kaplumbağam suyun dibine dahi inip geziniyor ancak ufaklık suda batmıyor, suyun üzerinde kalıyor. Sizce ne yapmalıyım?
İzmir'de oturuyorum, acaba İzmir'de kaplumbağalar hakkında bilgili bir veteriner var mıdır?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Herkese kaplumbağaları ile sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Resimleri aşağıdadır.
İzmir'de oturuyorum, acaba İzmir'de kaplumbağalar hakkında bilgili bir veteriner var mıdır?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Herkese kaplumbağaları ile sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Resimleri aşağıdadır.