SiNemMm
Altın 3 Üye
arkadaşlar ben küçük akvaryumda iki adet su kaplumbağası besliyorum bir yıldır. akvaryuma sularını değiştirmek için hortum almadığım için akvaryumdaki butun suyu bosaltip sicak suyla ve mavi damlayla akvaryumu yikadiktan sonra yeni icme suyu koyuyorum ve filitreyide sicak suyla temizledikten sonra. sira banyoyu temizlemeye geliyor. annem cok tiksindigi icin kuveti tuvaleti lavaboyu ozon suyuyla yikiyorum. yerleride markla. sonra nefesim daraliyor bunaliyorum. evin butun camlarini aciyorum. uzerimde de ince kiyafetlerim vardi ozon suyunun kokusu ve camlardaki ruzgarla hastalandim. nefesim daraliyor gece cok zor yatiyorum. oksuruyorum hep. galiba ozon suyunun kokusu ve camlari acinca ruzgar cigerlerime isledi. ve kucukken astim gecirmistim. suan o kucuklugumdeki rahatsizligi cekiyorum. babam kaplumbagalarimi sucluyor ve onlari verecem diyor. cok canim skkin ve cok mutsuzum.uc kurusluk hortumu almadi hasta oldum onlarin titizlikleri yuzunden simdide minicik kaplumbagalari sucluyor. beni hastaneye goturmeyecekmis. beni hastaneye gotururse kaplumbagalari atarmis cok sinirliyim minicik canlardan ne istiyolar ne dertleri var anlayamadim. bende final haftasindayim cok kotuyum. kaplumbagalarimdan vazgecmiycem asla birakmam onlari ama ne yapmaliyim sizce ben hic devlet hastanesinevtek basima gidemedim bana nasil gedecegimi anlatir yazar misiniz. kocaman kiz oldum tek basima giderim. kaplumbagalarimida kimseye vermem. minnoslarim benim onlar. valla savas cikaririm evde kimse ayiramaz beni bebeklerimden
ankaradayim bu arada
ankaradayim bu arada