Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağaların sanat anlayışı.

cem

Süper Moderatör
Yönetici
-bu eserin ismi "güz buhranı" . çalışma yaparken realism akımının ruhunu yansıtmışlar.

mailto:/aln7zb.jpg

-bu eserde sürrealist bir çalışma bir dönem salvador dali'den esinlenme yaşamışlardı. adı "ispanyol esintisi". burada hayatın güzel şeylerden meydana gelmediği, 68 kuşağı çiçek çocuklarının paspallığını betimlemişler.

mailto:/2h32yw9.jpg

-bu eserde paul cezanne'den etkilenme var. natürmortingen bir eser. gençlik dönemi uzun bir zaman sürecinde yapılmış olan bu eser küçük yaşta yetim kalmanın acısını ve bana olan hınç ve kızgınlıklarının dışa vurumu olarak nitelendirebileceğimiz bir eser. ismi "bu da mı gol değil".

mailto:/2yjt16v.jpg

sanatçıların diğer üç eserinin çalışması hala sürüyor. ilham geldiğinde tamamlanacaklar. :smile:

bugün 2 saat kadar bir süre bunları siliconla yapıştırmakla uğraştım. yapraklar lif lif olmuş olsa da şimdilik idare edecek gibi. ilerde atıp yenileme şart oldu.

Cvp: kaplumbağaların sanat anlayışı.

Abi akşam akşam çok güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün :D :D Canavarlar akvaryumda istemiyorlar böyle şeyler belli :)

Bence iki tarafta azimli. Vatandaşlar bunları bertaraf ederken Cem de ısrarla onarıp geri koyuyor :)
Anlatımın çok keyifli olmuş Cem.

Bu arada ikinci resimdekini artık gözden çıkar derim. Hali harap :)

İlk resimdekini soruşturayım bakmaya gittiğimde.

:) :) :) :) :) :) yeteneğe bakilirsa sanat için kabuktan bile çıkar senin kaplumbağalar :) :) :)

2 numaralı en içler acısıydı. bir gün geldiğimde üst üçlü yaprak bir köşede komple dal ayrı bir köşedeydi. bu ikinci ameliyatı. son kez koydum sonraki dağılmada direk çöpe tayini çıkacak.

Senin bu iki ve üç numara dallarıda kalın cins. Acaba kaşınmak için kullanıyor olmasınlar. Benimki bir kere mangoda varken gitmiş çiçeğin arasına tepetaklak girmiş kaşınıyordu. Çiçeğin dalları vs yelpaze gibi açıldı. Özellikle üç numara bu tip bir kullanıma maruz kalmış gibi.

olabilir şimdi baktım 3 numaranın yeri değişmiş bir yaprakta yerde yatıyor.

Cem abi ilk okurken ciddi olarak okuyordum . Sonra sizin eskiyen bitkileri koyacağınız aklıma geldi ve gülmeye başladım :)

Dalları kaşağı gibi kullanıyorlardır hınzırlar :)

Seninkiler su içinde dinlenme alanı yerine, sinir topu olarak kullanıyorlar herhalde Cem abi :haha: "Bugünde az yem verdi" gibisinden yapılan isyanların sonucu olabilir mi :smile:

Şaka bir yana benimde ilk bitkiye benzer olanının iki dalı koptu. Bitkiyi de stoklama gitmek lazım artık.

birinciye denk gelirsem kafadan direk iki tane alacağım zaten. bu arada 3. resimdeki bitkinin bugün 4 yaprağı yerde yatıyordu. sanat eserleri bozdum diye protesto ediyor şerolar. yapıştırdıklarımı değil sağlam olanları yoluyorlar.

Acaba özellikle mi yapıyorlar :) bence amaç sana iş çıkarmak :)
Şu pet shop gezilerini yapacağım gün senin için sarı yapraklı litolity bakacağım.

Geri