Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağam 2 gündür yemek yemiyor

hocam bilgisayardayımda linkini gönderdim birde hayvan kıymada yumurtada yemiyor hala gentagutu damlattım sabah yine damlatacağım

tamamdır hocam sipariş verdim şimdi hayvan bugün daha iyi gibi birazdaha hareketli ama yemek yine yemiyor

tamamdır hocam sipariş verdim şimdi hayvan bugün daha iyi gibi birazdaha hareketli ama yemek yine yemiyor
Kıyma, ymurta akı denemesi yaptınız mı? Hayvan ne yiyorsa onu verin. Hiç olmazsa 1 tane hamsiyi başını kuyruğunu ve kılçığını ayıklayıp sadece eti olacak şekilde yağsız tuzsuz olarak verin.

denedim hocam ikisinide denedim ağzına tuttum bekledim suya görceği yere attım yine yemedi kuru alana koydum hala duruyor

simdi yine gentagutu damlattım suya girdi yüzüyo 15 dk sonra vitamin damlatacağım dolapta kıyma var ona pişirdiğim gammarus attım ahm markanın yemedi onu deneyeceğim birazdan

Hayvanın gözleri ne alemde resmini çekip atın.

atayım hocam simdi hamside yemedi maalesef gözleri iyi ama hayvanın hali iyi arada yüzüyo kurutmaya cikiyo

* Image 2025-01-05 at 11.43.29.jpeg
* Image 2025-01-05 at 11.42.27.jpeg

Taş kuru alan ve o lamba ile iyileşmemesi normal.

Taştan soğuk yer. O lambada ısı vermez.

Geri