Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağam 2 gündür yemek yemiyor

evet hocam gentaya hergün sabah akşam devam ediyorum ama ağzını açmıyor ruj gibi sürüyorum cem beyin dediği gibi kuru alan rampasıda geldi çimflex tarzı bişey var sıcak oluyor lambada 15cm duruyor 2 lamba aldım biri patlarsa diye

yemek denemelerine devam ediyorum devamlı kıyma olsun yumurta olsun hamsi olsun gammarus olsun yemiyor gene hocam ama hayvan hareketli onu cozemedim ben suyuda 28 derecede sabit

Ağzına 1 damla zeytinyağı damlatın. Sindirim sistemi rahatlasın. Dışkıladığını gördünüz mü?

İlaca aynen devam aç kalması önemli değil açlığa dayanımlılar. Sadece sabah civarı deneme yapın yemezse yarım saat sonra alın.

hocam dün akşam bide bugun sabah yemek yedi düzeldi herhalde çok şükür gentaguta devam edeyimmi yinede hayvanda hafif yan yüzme var hala

Geri