Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam değişik ses çıkarıyor normal mi

Kaplumbağam ara ara çok değişik ses çıkarıyor. Ağzını kocaman açıp sanki kendi bacağını ısırmak istiyor gibi duruyor. Ne anlama geliyor acaba bilen var mı
videosu var ama paylaşamadım nasıl paylaşıldığını bilen varsa ekleyebilirim

Ses kurbağa sesine mi benziyor yoksa acı çekme sesi mi?

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Akvaryum ölçüleri nedir?
Kabuk boyları kaç cm?

Sesi sizi gördüğü zaman yapıyorsa iletişim kurmaya çalışıyor.

Bacaklarını ısırmaya çalışıyorsa eski derilerini atıyordur. Açılan deriler kaşıntı yapar. Hayvan hem kaşıntı hemde açılan deriden kurtulmak için ısırıyor.

Bacaklarını ısırmaya çalışıyorsa eski derilerini atıyordur. Açılan deriler kaşıntı yapar. Hayvan hem kaşıntı hemde açılan deriden kurtulmak için ısırıyor.
Aynısını benim kaplumbağa yapıyor ben yanındayken sürekli bana bakiyo bide bana doğru çırpınıyor bide yön degistirim dedim belki o an yapıyordur dedim yönü değiştirdiğimdede beni takip ediyor nedeni ne olabilir

Son düzenleme:
Yem istiyor. Bizi takip etmelerinin tek sebebi bu. Ama yem zamanı ve ölçüsünü aşmıyoruz.

Teşekkürler
Ses kurbağa sesine mi benziyor yoksa acı çekme sesi mi?

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Akvaryum ölçüleri nedir?
Kabuk boyları kaç cm?
Kurbağa sesine benziyor bütün malzemeleri tam

Hayvan gurklama gibi bir ses çıkarırken başını da aşağı yukarı biçimde oynatır.

Derinden gelen bir cikleme ve halsizlik olmadığı sürece durumu iyidir.

Geri