Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kaplumbağam normal akvaryumundayken suda hareketsiz olduğunu gördüm ve suyu çok soğuktu şuanda kasları kasılı ve gözleri açık bir vaziyette
sanırım bu dünyadan gitti
hayır ama herzaman suyunu tazeliyorduk yani sıcak su koyuyorduksuyunda ısıtıcı var mıydı?
ısıtıcı mutlaka olmalı. sıcak su illahaki soğuyacaktır bir süre sonra.hayır ama herzaman suyunu tazeliyorduk yani sıcak su koyuyorduk
şu anda ne yaplayıyız ısıtıcıyı sipariş ettik uzun zaman geçti ama hala gelmedi onu tekrardan sıcak suya koymaya devam edelim mi?ısıtıcı mutlaka olmalı. sıcak su illahaki soğuyacaktır bir süre sonra.
akvaryumunuzun bi fotoğrafını atabilir misiniz ona göre birşeyler düşünelimşu anda ne yaplayıyız ısıtıcıyı sipariş ettik uzun zaman geçti ama hala gelmedi onu tekrardan sıcak suya koymaya devam edelim mi?
akvaryumunuzun bi fotoğrafını atabilir misiniz ona göre birşeyler düşünelim
neden internetten sipariş verdiniz ki. bir petshopa veya akvaryumculara gidip alabilirdiniz gerekli olan şeyleri.Ekli dosyayı görüntüle 5110tüm gerekli olan mazemeleri sipariş ettik ama gelmesi çok uzun süreceğini öğrendiğimizde geçici olarak böyle birşey yaptık
ayrıca akvaryum çok dar. eğer suyu bu seviyede tutuyorsanız zaten hayvan için gerekli yüzme ortamını sağlayamazsınız. mutlaka akvaryumu değiştirmenizi öneririm.Ekli dosyayı görüntüle 5110tüm gerekli olan mazemeleri sipariş ettik ama gelmesi çok uzun süreceğini öğrendiğimizde geçici olarak böyle birşey yaptık
petshoplardan alınan ürünler çoğu zaman iki katı fiyatta oluyorlar.neden internetten sipariş verdiniz ki. bir petshopa veya akvaryumculara gidip alabilirdiniz gerekli olan şeyleri.
Cem bey Meraba bugüne kadar hep size yazdım kaplumbağalarım içinHayvanda tepki var mı?
Kabuk boyu kaç cm?
Su sıcaklığı kaç dereceydi?Cem bey Meraba bugüne kadar hep size yazdım kaplumbağalarım için
Hepside işe yaradı Allah razı olsun sizden
benim şuan sıkıntım
Kız olan tasbigim dün akşam kıpır kıpırdı yemegini yedi sabah uyandıgım da hareket etmiyordu hiç bi şekilde ve kafası dik şekilde duruyor hemen aldığım yeri aradım getirin dediler ölmemiş kış uykusuna yatmış dediler bana nolur ölmemiş olsun
Petshıp da bana az bişey su koyup agzı burnuna su gelmiycek şekilde ılık suya koy dediSu sıcaklığı kaç dereceydi?
Su yutmuş olabilir mi?
Kuru ve sıcak bir yerde bekletin 2. günde tepki yoksa gözleri içeri göçüp çukurlaşmışsa ölmüştür.
Birde 1 haftadır karaya çıkıp ışığa doğru kafasını çıkarıp uzatıyorduSu sıcaklığı kaç dereceydi?
Su yutmuş olabilir mi?
Kuru ve sıcak bir yerde bekletin 2. günde tepki yoksa gözleri içeri göçüp çukurlaşmışsa ölmüştür.
Petshıp da bana az bişey su koyup agzı burnuna su gelmiycek şekilde ılık suya koy dedi
Su sıcaklığı kaç dereceydi?
Su yutmuş olabilir mi?
Herşeyi tam ısıtıcı ışığı filtresi kara yeri 1 senedir benimle geçikSu yüksekliği en az 15cm olmalı nefes almak için yüzeye çıkıp nefes alırlar. Eğer bir yere sıkışıp yüzeye çıkamazsa boğulup ölür.
Ekipman ekiskliğinden dolayı üşütüp ölmüşte olabilir.