Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Hayvanların net kabuk boyları nedir?Yem adetlerini görünce bir an çok şaşırdım. Ben Kaplumbağlarıma kişi başı sabah akşam 3 bilemediniz 4 adet veriyorum. Kaç adet vermem gerekli?
5 cmHayvanların net kabuk boyları nedir?
Murat bey merhaba,Benim elimde bir excel dosyası mevcut bunu yabancı bir kaynaktan bulmuştum içeriğinde yiyebileceği faydalı ve faydasız şeyler bulunuyor benim fazlasıyla işime yaradı cem beyde kontrol ederse bi yanlışlık bulunmuyorsa excel dosyasını upload ederek paylaşabilirim görüntüsünü ekliyorum.
Tabiki gönderiyorum birazdanMurat bey merhaba,
[email protected] mail adresine gönderebilir misiniz. Türkçeleştirip siteye yükleyelim, birlikte içerik güncellemesini yaptıktan sonra güzel bir kaynak olarak kullanabiliriz
Kapluşlar maalesef hep yemek istiyorlar, ne kadar verseniz yerler, sizi görsünler yemek isterler. O yüzden gereğinden fazla vermeyin.Merhaba, ben de bu konu üzerinden soruya devam etmek isterim. Bizim kaplumbağamız da yaklaşık 5-6 cm kabuk boyunda, kafa ölçüsünden hareketle sabahları 4-5 Raffy P akşamları da 4-5 tane gammarus veriyoruz, arada da Raffy P'nin minerallerini veriyoruz. Ancak kesinlikle doymuyor gibi, bu durumda yem miktarını artırabilir miyiz sizce?