Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Bu hayvancağız şiddetli göz enfeksiyonu olmuş. Vitamin damlası yüze göze sürülmez. Eczaneden gentagut damla alın. Şimdilik her göze ikişer damla damlatın. @cem bey baktığında dozajı arttırmak veya azaltmak gerekiyorsa söyler.
Göz enfeksiyonu ısıtmanın yetersizliğinden, suyun kirli olmasindan ve akvaryumda bakteri tutmaya müsait nesneler bulunmasından kaynaklanır. Akvaryumunuzun bir resmini atın neler eksik bakalım.
Yem yemiyorsa küçük bir parça kıymayı kaynar suda 1-2 dakika haşlayıp verin. Yağsız tuzsuz olmalı.
Gentagut goz damlası aldım 2 gozunede 2şer damla agzını açmıyor zorladım baya ama daha kolay yontemi var mı bilmiyorum damlattım agız kısmına az birşey yedi ama çok halsiz yemek adla yemiyor kıyma haşladım kücük miktar kendini çekiyor yemekten yrmek istemiyorGenta yada gentagut göz damlası alın. Sabah akşam 2 damla gözlerine damlatın kuru yerde 25-30 dakika bekletin.
Sabah akşam 1 damla da ağzına damlatın.
Yapmanız gereken herşey anlatılmış acilen uygulayın.
Kıymayı yemedi nasıl yapmam lazım agzını da acmıyorBu hayvancağız şiddetli göz enfeksiyonu olmuş. Vitamin damlası yüze göze sürülmez. Eczaneden gentagut damla alın. Şimdilik her göze ikişer damla damlatın. @cem bey baktığında dozajı arttırmak veya azaltmak gerekiyorsa söyler.
Göz enfeksiyonu ısıtmanın yetersizliğinden, suyun kirli olmasindan ve akvaryumda bakteri tutmaya müsait nesneler bulunmasından kaynaklanır. Akvaryumunuzun bir resmini atın neler eksik bakalım.
Yem yemiyorsa küçük bir parça kıymayı kaynar suda 1-2 dakika haşlayıp verin. Yağsız tuzsuz olmalı.
Tamamdır şuan harekete geçtim son gelişnrlerden haberdar edeceğim çok sağolunYemek yemiyorsa hastalık ağır demektir. Isıtma lambasını acilen halledin. Bünyesinin kuvvetlenmesi için ısıtma çok önemli