kapluşcilek
Bronz 4 Üye
Arkadaslar bu ne hastaligi ve ne yapmam lazim onu suyun ustunde ters buldum suan elimde arada bir kipirdayip agzini aciyor
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!pid=\' Alıntı:asi kızben turgay abinin yazdıkları yardımcı olabilir diye siteyi yazdım alisarp..
kapluşcilek' Alıntı:akciğer enfeksiyonu olmasından korkuyordum inşallah ölmez şuan kuru sıcak bir yere koydum yem normal yiyordu sabah ama hareketleri biraz garipti hep kuru alanda dururdu uyurdu ara sıra yüzerdi suyun derecesi 29 30 bide bi tane büyük besliyorum 10 cm civarı onunla iyi anlaştılar güneşlenirken üst üste çıkıyorlardı ama yine de o bişey yapmış olabilirmi bide belirti olarak zor nefes almak ve kuru alanda normalden daha fazla vakit geçirmek var