amazingvoltaa
As 3 Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!yok yapmıyorum önceden yapıyordumSupreme young yerine biorept W yemi alın.
Kabuğa devit uygulaması yapıyorsunuz değil mi? Plaka katmanı yoğun. Onun harici bir problem gözükmüyor.
bilmiyorum yani sayıyı bir türlü tam şey yapamadımRaffyP yarım santim kadar var. Omega yarısı kadar ise sayı uygun.
tamamdır sebas teşekkür ederim fikir için cem abi sanada teşekkür ederim ilgilendiğin için sağolunDeviti haftada bir uygulayın. Hava soğuk hale gelince bırakın.
amonyak arttı mı onu bilmem imkansız benim sanırım suyu azaldığında üstünü ılık su ile dolduruyorum musluktan alıp direktSuyunu emsal sıcaklıkta su ile değişmek iyi olur. Su çok kirlendiyse ki özellikle amonyak arttı ise hayvanı zehirler.
İşi kabasından yapın detaylı temizlik sonra yapılır.