Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam hk

Durdane

Yeni Üye
Derisinde şeyler nedir ne yapabilirim

Ekli dosyalar

• IMG_0620.webp
    IMG_0620.webp
    777.1 KB · Görüntüleme: 12
Eski derilerini atıyor. Büyük parçalar varsa parmağınızı sürtüp çıkarın. Kalanı hayvan kuma sürterek çıkarır.

Hava sürekli bir açılıp bir kapanıyorsa mevsimsel geçiş kaynaklı olabilir. Hayvanlarda şaşırdı. Haziran oldu hala yağmur yağıyor.

Kıyma parçasını kaynayan suya atıp birkaç dakika bekletin. Çıkarıp soğutup verin.

Siz her gün bir yem denemesi yapın. Vitamin damla yoksa alın. İlk 1 hafta her gün ağzına 1 damla damlatın. Bu iştah açıcıdır. Deep fix reptivit vitamin damla alın

Halsizlik, kuru alanda sürekli durmayı tercih etme olursa haber verin ilaca başlayalım.

Evet bir yan yüzüyor yürüyor gibi yapıyordu genta verdim düzeldi yüzmesi sonra siz vitamin verin diyince bıraktım gentayı şuan iştahı yok korkuyorum ne yapmalıyım

Gentayı bırakmayın tam iyileşip iştahı normale dönene kadar devam. İkisini de vereceksiniz

Geri