Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam icin alısveris

Tamamdır Kesme tahtalarından gıdaya salınım yapmayanmı ne onlardan varmıs onlarla yapılabilirmis diye duydum arastırıyım tesekkur ederim
Olmaz. Camcı yapsın. Çim de olmaz bunu yerse midesinde kalır.

Lan bütün bilgileri verdik sana daha ne zorluyorsun. Camcıya git 1cm kalınlığında akvaryum olacak de. Kuru alan orneklerini attigim konudaki görselleri goster. Camcı kendisi yapar.

Kesme tahtasiyla falan da olmaz.

Ama 1. Kalite kuru alan istiyorsan [email protected] bu mail adresine kuru alan istiyorum diye mail at.

Olmaz. Camcı yapsın. Çim de olmaz bunu yerse midesinde kalır.

Lan bütün bilgileri verdik sana daha ne zorluyorsun. Camcıya git 1cm kalınlığında akvaryum olacak de. Kuru alan orneklerini attigim konudaki görselleri goster. Camcı kendisi yapar.

Kesme tahtasiyla falan da olmaz.

Ama 1. Kalite kuru alan istiyorsan [email protected] bu mail adresine kuru alan istiyorum diye mail at.
Gösterdigin baglantıda zemine cim halı serilebilir ve evde kolay yapılabilir diyordu ondan demistim halı seyini felan. Bakıyım bu tarz forumlara biraz daha olmadı camcıya yaptırırım 🙏

Gösterdigin baglantıda zemine cim halı serilebilir ve evde kolay yapılabilir diyordu ondan demistim halı seyini felan. Bakıyım bu tarz forumlara biraz daha olmadı camcıya yaptırırım 🙏
Onlar kısacık olan heralde ama sağlıklı istiyosan kuru alanda serilecek bişey kalın halı kaydırmaz var züccaciye yapı marketlerde bulursun

Ben oyle bir bağlantı göstermedim.

Başka forumlarda düzgün bilgi yok.
Bizden daha iyi kimse sana yardımcı olamaz.

En iyi kuru alanı ben yapıyorum bu arada ömürlük ve 1. Kalite.
Senin almana ihtiyacım yok alan alıyor zaten. Yardım istedin diye söyledim.

Strafordan yapiyorsun hayvan yemişti onu iyi hatırlıyorum. Tam bir facia yaptıkların yazık hayvanlarına.

Ben oyle bir bağlantı göstermedim.

Başka forumlarda düzgün bilgi yok.
Bizden daha iyi kimse sana yardımcı olamaz.

En iyi kuru alanı ben yapıyorum bu arada ömürlük ve 1. Kalite.
Senin almana ihtiyacım yok alan alıyor zaten. Yardım istedin diye söyledim.

Strafordan yapiyorsun hayvan yemişti onu iyi hatırlıyorum. Tam bir facia yaptıkların yazık hayvanlarına.
Sakin 🙏

Strafor dedigim bizim petshopta kara icin satılıyordu petshopcu bu olur demisti zamanında bende bunu kullanıyorum aldıgımdan beri yemiyor sadece dökülmeye baslamıstı ondan degistiriyorum.

Akvaryumu degistiricegim icin yeni akvaryum gelene kadar kuru alan bulmam lazımdı ondan sordum.
Gelene kadar bir fikir bulamazsam zaten camcıya yaptırırım taştan duvar örücek değilim ya 😔

Sakin 🙏

Strafor dedigim bizim petshopta kara icin satılıyordu petshopcu bu olur demisti zamanında bende bunu kullanıyorum aldıgımdan beri yemiyor sadece dökülmeye baslamıstı ondan degistiriyorum.

Akvaryumu degistiricegim icin yeni akvaryum gelene kadar kuru alan bulmam lazımdı ondan sordum.
Gelene kadar bir fikir bulamazsam zaten camcıya yaptırırım taştan duvar örücek değilim ya 😔
Cam akvaryum ise en iyisi camcıya yaptırmanız.

Bu petshoplar genellikle karaktersiz şerefsiz haysiyetsiz onursuz ahlaksız olur. Onları dinlemeyin.

Burada tamamen gönüllü olarak size yardımcı oluyoruz. Yapacak çok işlerimiz olmasina rağmen... Kaplumbağa hakkında tecrübeliyiz ve onların nasıl sağlıklı ve mutlu olacaklarını iyi biliyoruz.

Camcıya yaptırın benim attığım linkteki gibi örnekler mevcut.

Eğer ki portatif birşey istiyorsanız ben satıyorum. Çok kaliteli ve ömürlük. Kendi hayvanimda da kullanıyorum alan kişilerde çok memnun. Temizlemesi de daha rahat. Yerim izmir Eşrefpaşa dilerseniz elden alabilirsiniz.

Fakat piyasada sadece ben sattığım için(diğer satıcılar adi mal satıyor)
Forumda da kendi sattığım ürünü öneriyorum yada Camcıya yaptirmasını söylüyorum.

Son karar size kalmış.

Bende izmirdeyim dükkanınızmı var adı nedir?

En mantıklısı suan banada camcıya tepe gibi yaptırmak geldi 🙏

Yardım icin tesekkurler

Tesekkurler akvaryum gelince ben size yukardaki mail üzerinden duruma göre ulasırım iyi geceler.

Hayvan 13 cm kabuk boyunda ise günde tek öğün RaffyP ayarında 13-15 adet yem verin hazımsızlık çekme, kusma olursa yada yarım saat içinde tüketmezse yemi azaltın.

Hayvan 13 cm kabuk boyunda ise günde tek öğün RaffyP ayarında 13-15 adet yem verin hazımsızlık çekme, kusma olursa yada yarım saat içinde tüketmezse yemi azaltın.
Tamamdır tesekkurler mevcut yem bitsin ona baslayacağız. (Suan ahm yiyor ve ahm’yi bile iştahla tüketiyor)

Hayvan tıkanır, kuru alana çıkar yada tabana oturur. Kusacak gibi başını ileri doğru atabilir. Yem verildiğinde ilgi göstermez.

Geri