Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbagam ishal oldu

sehaaayse

Yeni Üye
Katılım
30 Eki 2009
Mesajlar
4
kaplumbağamı bugün güneşlendirmeye çıkardığımda ishal olduğunu fark ettim .. Ne yapabilirim onu nasıl iyilştiricem :(
 
RE: acilll yardım edin ne olur..

verdiğiniz yemler ne marka neler yedirdiniz bugün ?
Öncelikle ısıyı artırmak gerekir. Yemlerinin oda ısısında olması gerekir. Kuru-ıslak arası yem vermek her zaman en doğrusudur (Sera Raffy I ve P ). Sera Diropur R ishallerini kesecektir, tamamen bitkiseldir. ayrıca kendi yemleri haricinde yiyecek vermeyin. akavryumda bakmıyorsanız bir an önce akvryum ve ekipmanlarınızı tamamlayıp bir akvaryuma geçin.
 
RE: acilll yardım edin ne olur..

sera raffy p veriyordum bittiği için sadece stick yem veriyorum sera yemini alana kadar. ısıtıcısını hava sıcak diye çalıştırmıyordum takmam gerekir mi?
 
RE: acilll yardım edin ne olur..

tabikide ısıtıcı hava sıcak yada soğuk olduğu için takılmaz ısıtıcı suyun derecesinini sabit tutmak için gereklidir. takın ve 28 dereceye ayarlayın lütfen ve sera raffy p yemi alın düzelir.
Sera Diropur R şu yemide alırsanız isahalleri geçer.
 
RE: acilll yardım edin ne olur..

Birkaç gün hiç yem vermeyin ishal kesilene kadar. Bozuk tarihi geçmis yemlerden kaçin. Bu arada kullandiginiz baslik dogru degil, daha net ve açik bir sekilde derdinizi yazsaniz daha iyi olur.
 
Geri
Üst