yosuntosun
Bordo Bereli
Zarar vermez.tamamdır teşekkürler alayım fakat bu ilaç ne için kullanılıyor acaba boş yer kullanıp zarar vermeyelim hayvancağıza.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Zarar vermez.tamamdır teşekkürler alayım fakat bu ilaç ne için kullanılıyor acaba boş yer kullanıp zarar vermeyelim hayvancağıza.
Hayır vermiyorum. Lambayı da ona göre ayarladım. Ve bir kaç gün evde değildim şimdi fark ettim akvaryumun özellikle köşelerinde beyaz pamuğumsu şeyler var. Bunlar suyundan gelen şeylerse çünkü yakın zamanda çevremde çok su kesintisi oldu belki sudaki şeylerden dolayı yemiyor olabilir. Yarın bütün suyu boşaltıp sirkeli suyla yıkayarak temizliyecem ve tekrardan su doldurucam. İnşallah düzelir. Eğer bu sebeptense bu olayın tekrarlamaması için ne yapabilirim ? ve hangi vitaminleri kullanmam lazım evde Reeflowers ın Turtlenotox adında su düzenleyicisi var fakat daha yeni aldığım için kullanmadım sizce kullanıyım mı ? Şimdiden teşekkürler.Suyu 28 derece kuru alan ilk yarım saatlik ölçümde 32 derece olacak şekilde mesafeyi ayarlayın.
Vitamin damla veriyor musunuz?
O damla su düzenleyicidir vitamin değildir. Akvaryum suyuna damlatabilirsiniz aşıraya kaçmadan bende kullanıyorum memnunum.Hayır vermiyorum. Lambayı da ona göre ayarladım. Ve bir kaç gün evde değildim şimdi fark ettim akvaryumun özellikle köşelerinde beyaz pamuğumsu şeyler var. Bunlar suyundan gelen şeylerse çünkü yakın zamanda çevremde çok su kesintisi oldu belki sudaki şeylerden dolayı yemiyor olabilir. Yarın bütün suyu boşaltıp sirkeli suyla yıkayarak temizliyecem ve tekrardan su doldurucam. İnşallah düzelir. Eğer bu sebeptense bu olayın tekrarlamaması için ne yapabilirim ? ve hangi vitaminleri kullanmam lazım evde Reeflowers ın Turtlenotox adında su düzenleyicisi var fakat daha yeni aldığım için kullanmadım sizce kullanıyım mı ? Şimdiden teşekkürler.