Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!attığınız linkteki lambayı aldım. suyu 27° yapacağım. birazdan da ilaç vereceğim tekrarHayvan iyileşir. Su ısısı 27 derece olsun.
Isıtma lambası için mandallı masa lambası ve akkor ampul kullanıyoruz.
Mandallı masa lambasını aldıysanız gelince kontrol edin çanağı plastik ise iade edin taş duy ve metal canakı olmalı.
Ampul için 42watt halojen ampul alın.
Gentayı 1 hafta kullanın 1 hafta dolunca tekrar durumuna bakalım.
Yinede gelince lambayı kontrol edin metal çanaklı ve taş duylumu diye.attığınız linkteki lambayı aldım. suyu 27° yapacağım. birazdan da ilaç vereceğim tekrar
salı günü gelirmiş. bakacağımYinede gelince lambayı kontrol edin metal çanaklı ve taş duylumu diye.
ısıtıcı değiştireyim mi? iyileşmesi için her şeyi yaparımIsıtıcı alt sınıf bir ısıtıcı. Akvaryumda sirkülasyon yoksa su dolanmadığı için ısı her yere yayılmaz, sadece bulunduğu yerin civarını ısıtır.
Birkaç gün geçsin durumuna bakalım.
evet iyi. Hayvanın iştahı ne durumda.ilacı verdim ama şimdi yazabiliyorum. sudan çıkardıktan sonra 4-5 dakika ağzını hiç açmadı. bayağı da hareketliydi elimden inmek için çok uğraştı. ağzını açmadığı için ilacı zor verdim o kadar. iyiye mi gidiyo durumu??
iştahında bi değişiklik yok. mamayı ilk attığımda yemiyor ama sonra gidip yiyorevet iyi. Hayvanın iştahı ne durumda.
evde derece yok nerde satılıyo aliyim hemen. kıymayı da vereceğim. şimdi tekrar ilaç vricemYiyor ise durumu iyi yönde ilerliyor. Öğün sayısını artırın. Ne kadar yerse bünyesi o kadar güçlenir.
Haşlanmış kıyma parçası da verin. Birkaç dakika haşlanması yeterli. Kaynamış suyu çay bardağına döküp içine atın. Soğutup verin. Yumuşak olacağı için rahat yer.
Derece ile kontrol ettiniz mi suyu? Önce dereceyi yanına koyun 28 derece sabit duruyorsa sirkülasyonda problem vardır. Filtre lazım.
ağzına 2 damla damlattım da yazmayı unuttum. bir de dün akşam ilaç verirken 8 dakikadan fazla bir süre boyunca ağzını hiç açmadı ilacı zar zor verdim. iyi mi?Yiyor ise durumu iyi yönde ilerliyor. Öğün sayısını artırın. Ne kadar yerse bünyesi o kadar güçlenir.
Haşlanmış kıyma parçası da verin. Birkaç dakika haşlanması yeterli. Kaynamış suyu çay bardağına döküp içine atın. Soğutup verin. Yumuşak olacağı için rahat yer.
Derece ile kontrol ettiniz mi suyu? Önce dereceyi yanına koyun 28 derece sabit duruyorsa sirkülasyonda problem vardır. Filtre lazım.
link var mı alayım hemen2 damla oranında ağzına girsin. Ona göre uygulamada damla sayısı artabilir.
Sera precision iç derece evladiyelik üründür. Bunu kıramıyorlar. Artı olarak civa yerine alkol bazlı.
benim lambama dün teslim edilecek dendi ama hala teslim edilmedi. bekliyorum ben deMerhaba, burada ki yazıları okuyarak dediğiniz satıcıdan lamba aldım(daha öncede almıştım plastik çıktığı için iade etmiştim.) ama hala yollamadı. Başkaları da ürünü göndermediğine dair şikayette bulunmuş. Büyük ihtimalle gelmeyecek.
@Dino sizin sipariş ettiğiniz geldi mi?
------------------
başka önerebileceğiniz lamba var mı
Ekli dosyayı görüntüle 10321