Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam yemi yiyemiyor

Hayvan hasta olabilir hasta hayvan yem yiyemez?

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Varsa su sıcaklığı kaç derece hangi ampulü kaç cm den konumlandırdınız?

Ağzını açık tutma, ses çıkarma, burundan baloncuk çıkarma, eğik yüzme, halsizlik gibi belirtiler var mı?

Kullandığınız herhangi bir ilaç veya takviye var mı?

Soruları cevaplayın aldığınız yerde ekipman eksikliği varsa orada hasta olmuş olabilir tedavi edilmezse ölümle sonuçlanır.

Hastalık dışında yeni alınan hayvan strese girmiş olabilir. Stresli ise yem yemez.

Eğer kılçıklı balık yediyse veya benzeri birşey ağzında yara olur. Bu sebeple yemi yiyemez.

Bir yumurtayı haşlayıp beyazından ufak bir parça verin.

Yumurtayı ağzına sığacak oranda beyazından verin. Ne kadar yerse.

Yumurtanın beyazınıda yemiyor başta attım akvaryuma kaçtı sonra ağzına aldı bıraktı geri kaçtı

Hayvan hasta olabilir hasta hayvan yem yiyemez?

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Varsa su sıcaklığı kaç derece hangi ampulü kaç cm den konumlandırdınız?

Ağzını açık tutma, ses çıkarma, burundan baloncuk çıkarma, eğik yüzme, halsizlik gibi belirtiler var mı?

Kullandığınız herhangi bir ilaç veya takviye var mı?

Soruları cevaplayın aldığınız yerde ekipman eksikliği varsa orada hasta olmuş olabilir tedavi edilmezse ölümle sonuçlanır.

Hastalık dışında yeni alınan hayvan strese girmiş olabilir. Stresli ise yem yemez.

Eğer kılçıklı balık yediyse veya benzeri birşey ağzında yara olur. Bu sebeple yemi yiyemez.

Bir yumurtayı haşlayıp beyazından ufak bir parça verin.
Herşey tam hastalık yok dediğiniz şeyleri yapmıyor önceden raffy I veriyordum stick yem yemiyordu sonra ağzında yaramı var dedim yazdım foruma

Geri