Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplumbağam yerinde duramıyor

İbrahim07

Yeni Üye
Öncelikle herkese iyi akşamlar, yaklaşık 12 senedir benle olan bir çizgili dere kaplumbağam var ve 2 gündür yerinde durmuyor ilk başta aç olduğu için böyle yapıyor sandım ama yemek attığımda yemeğe bakıp kafasını çevirip devam etti. Su değişim zamanı da geldiği için hem dış filtresini temizledim hem de suyun %20'lik bir kısmını tazeledim fakat bu davranışları hala devam ediyor. Suyun içinde hep bir çırpınma edaları ile yüzüyor kuru alana çıkıp 1 dakika bile geçmeden tekrardan suya girip hızlı hızlı yüzüyor. Bunun sebebi acaba ne olabilir? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Havalar ısındı. Hayvan pencereden güneşi görüyorsa bu canlılık veriyor. Hayvan bundan kaynaklı mutluluk yaşıyor.

Dış filtre temizleme zamanı suyu da komple yenileyin. Bu filtre malzelerinin de ömrünü uzatır.

Havalar ısındı. Hayvan pencereden güneşi görüyorsa bu canlılık veriyor. Hayvan bundan kaynaklı mutluluk yaşıyor.
mutluluktan dolayı olması beni sevindirdi ama enerjisi tükenmiyor abi her yer su oluyor :) birazda olsa sakinleştirmenin yolu var mıdır?

Zamanla durulur. Hatta su normal üstü ısınmaya başlayınca bu seferde alandan inmiyorlar. Sıcak suya da isyanları var. 😀

Geri