Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağama Hangi aksesuarları almalıyım ve önerileriniz nedir?

Kırmızı yanaklı su kaplumbağalarında vitasand pro 78 marka sarı silis kum kullanıyoruz.
Internette satışı pek yok sanırım ya da ben bulamadım. 20kg gibi büyük ölçülerde satılıyor olan yerde de. Sizin önerebileceğiniz bir yer var mı İnternet üzerinden

Internette satışı pek yok sanırım ya da ben bulamadım. 20kg gibi büyük ölçülerde satılıyor olan yerde de. Sizin önerebileceğiniz bir yer var mı İnternet üzerinden
Ben bugün bi petshoptan aldım, 850gr halinde kapalı poşetler de satılıyor. Akvaryum kumu da diye geçebilir

Çok bir bilgim yok bu konuda ama bu kumlar tek kullanımlık diye biliyorum yoksa hiç hijyenik olmazdı sonuşta kum değil bu çakıl taşı sayılır ve aralarında bakteri üretirler

Yalnız bu paludaryum 6 aydan fazla gitmez.

Mantar olmadığı sürece silis kum yıkanarak yada dip sifonu ile kirler çekilerek kullanılmaya devam edilir.

20 kiloluk olanı da alabilirsiniz ileri de büyük akvaryumda kullanılır. Ömürlük akvaryumda 40 kg kadar kullanıyoruz.

Bu şekilde 850gr açıklamaya baktım kaç milim olduğu yazmıyordu ama çok inceydi

Ekli dosyalar

• 20240731_063440.jpg
    20240731_063440.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 9
Silis kum ise tamam. Böyle ufak poşette de satılıyor, kovada da.

Geri