Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Vereceğiniz yem günde iki kere kaplumbagaların kafa boyutunu geçmeyecek şekilde olucak aşırı besleme yapmayın hayvanlara baktıgınız yer eğer Pet Shop larda satılan ölüm havuzu dediğimiz plastik palmiye agaclı kapsa ondan kurtulmalısınız bir büyük bir akvaryum ısıtıcı lamba (eski tip sarı lamba kullanabilirsiniz) bunu kuru alan için kullanıyoruz suyu için de bir ısıtıcı temin etmeniz gerekiyor ve 28 dereceye ayarlamalısınız bu ürünleri araştırıp buraya sorarak alabilirsiniz2 tane yavru su kaplumbağam var 3 cm kabuk boyundalar elimde omega one juvenule turtle yemi var ama 1 günde kaç tane vereceğimi bir türlü bilmiyorum bana bi program hazırlarmısınız lütfen yardımm @cem
Hepsi var zaten ben onu sormadım yalnızVereceğiniz yem günde iki kere kaplumbagaların kafa boyutunu geçmeyecek şekilde olucak aşırı besleme yapmayın hayvanlara baktıgınız yer eğer Pet Shop larda satılan ölüm havuzu dediğimiz plastik palmiye agaclı kapsa ondan kurtulmalısınız bir büyük bir akvaryum ısıtıcı lamba (eski tip sarı lamba kullanabilirsiniz) bunu kuru alan için kullanıyoruz suyu için de bir ısıtıcı temin etmeniz gerekiyor ve 28 dereceye ayarlamalısınız bu ürünleri araştırıp buraya sorarak alabilirsiniz
Günde iki kere kafa boyunu geçmeyecek şekilde diye belirtmiştim hocamHepsi var zaten ben onu sormadım yalnız
Saolun hemen hemen kaç tane yapar tahminenGünde iki kere kafa boyunu geçmeyecek şekilde diye belirtmiştim hocam
Yetermi eminmisiniz kaplumbağanın fotoğrafını ve yemin fotoğrafını atıyorum hemen yetermiSabah iki stick omega akşam 4 adet gammarus
Sabah iki stick omega akşam 4 adet gammarus