Merhaba arkadaşlar 1.5 senedir beslediğim bir kaplumbağam var. Eğitimim için ülke dışına çıkacağım için ücretsiz vermek istiyorum. Kaplumbağam ile birlikte isterseniz 15 tl karşılığı turtle bank'ınıda alabilirsiniz. Ayrıca 20 tl karşılığı tasarruf tipi uvb lambasınıda alabilirsiniz. Elimde kalan bütün yemlerinide vereceğim. Turtle bankın büyüklüğü orta boydur. Kaplumbağamın cinsiyetinin tam anlamamakla birlikte görüşüm dişi olduğudur. Ankara eryamanda oturuyorum. Ankara içi vermek istiyorum eğer imkanınız varsa gelip alabilirsiniz eğer yoksa uygun olduğum bir gün ben getirebilirim. Telefonum kamerasız olduğundan resim koyamıyorum ama hiç bir sağlık sorunu yoktur. Gayet sağlıklı ve enerjiktir hatta fazla enerjiktir. 1 yaşını geçtiği için hem bitkisel hem hayvansal içerikli sera marka yemlerle besliyorum. 1 ay gidecek kadar yemi mevcut sahiplenmek isteyen olursa konu altından ya da pm ile bana ulaşabilirler. Sahiplendiremezsem en son çare petshop olacaktır sanırım doğaya bırakmayı düşünmüyorum.