shateiel' Alıntı:
Yurt içi kargonun hatasından dolayı Mert beyden ücret almadım daha doğrusu ürün onaylattırmadım. Ürün bedelimi yurt içi kargodan tahsil edeceğim ucuza satalım derken kar yaptık fatura değeri 55 TL idi. :smile:
Yalnız mert bey herhangi bir sorun olursa ürünü isteyebilirler 1 hafta kadar ürünü ve kutusunu çöpe atmamanızı rica edeceğim mümkünse eğer? Eğer yok ben tutamam derseniz karşı ödemeli olarak bana tekrar yollayınız. Ama tutarım derseniz ileride ürünü isterlerse en yakın yurt içi kargoya gidip vermeniz yeterli olacaktır.
Bu kötü durumdan dolayı uvb lamba satışı sadece elden yapılacaktır. Ne kadar ben paramı alsamda alıcı arkadaşa lambanın kırık gitme olasılığı var turtle bank gibi heba olmasını istemiyorum.
Uvb lambayı elden teslim almak isteyenler eryaman veya çevresinde buluşup satışı gerçekleştirebilirim.
Yorumu şimdi gördüm zaten biraz önce de telefonda konuştuk. Burak bey gerçekten cana yakın bir insan. Sağolsun kırık geldiğini söylediğimde ilgilendi hemen. Ben onaylamıyorum dedim sanalpazardan, ürünü 1 hafta yurtiçi gelene kadar elimde tutacağım. Benim onaylamıyorum butonunu siz onayladğınz taktirde para hesabıma geçicek. Bu arada sanırım si karlı çıktınız 55 liralık bense zararlı çıktım turtle banktan yoksun olarak
Neyse kısmet değilmiş.. Gelişmeler olursa telefonlarımızı biliyoruz haberleşiriz.
Bu arada Samet bey, arkadaşa devamlı kötü konuşmusunuz ama zaten satıcı olarak satmıyordu ürünlerini. Elden çıkartıyordu. Benim olayım ise talihsizlik. Üste koyun demelerine rağmen firma alta koymuş ve kutu ezilerek kırılmış. Yoksa sorunsuz alışveriş yapmıştık.
Tekrardan Burak hocam yeni bir olaylar olursa haberleşiriz, iyi akşamlar.
Aslında turtle banke kavuşmam için kargonun size verdiği bedel ile bir turtle bank yollarsanız çok da güzel olurmuş hani..
Tabi işin şakası bu. Tekrardan iyi forumlar