Yağız Ata
Yeni Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Isıtıcı olmadan uzun süre yasayamaz, hayvanı almayı biliyorsan gerekli malzemeleri de almalısın. Ayagındaki yara bir günde olacak sey değil belliki takip etmemişsin.biz yaklaşık bir ay önce aldık su kaplumbağalarımızı bir kapta iki tane yaşıyorlar aldığımızda o yara vardı fakat pek dikkatimi çekmemişti sanki kuyruğunda ve alt kabuğunda hafif bir turunculuk var kabuk boyu yaklaşık 3.5-4 cm bebek oldukları için kabı değiştirmeyi düşünmüyorum ama ilerde bir teraryuma alıcam kaplumbağaları acaba mantar olabilir mi çünkü hafif hafif turunculuklar var kaplumbağamda? Sürekli hareket ettiği için biraz bulanık oldu
Sanırım arkadaşın yazdığı şeyleri okumuyorsunuz. Kaplumbağayı aldığında da bu yaranın olduğunu belirtmiş.Isıtıcı olmadan uzun süre yasayamaz, hayvanı almayı biliyorsan gerekli malzemeleri de almalısın. Ayagındaki yara bir günde olacak sey değil belliki takip etmemişsin.
Sizce bu dikkat cekmeyecek bir yaramı? Ayrıca kapta bakmaya devam edicem yazmıs hiç umrunuzda değil galiba hayvanların acı cekmesiSanırım arkadaşın yazdığı şeyleri okumuyorsunuz. Kaplumbağayı aldığında da bu yaranın olduğunu belirtmiş.
Fotodan anladıgım üzere kendisi küçük, oğlumun elleri gibi elleri, ebeveynlerinin dikkat etmesi gerekiyorSanırım arkadaşın yazdığı şeyleri okumuyorsunuz. Kaplumbağayı aldığında da bu yaranın olduğunu belirtmiş.
Anne babana söyle yağız ata, kaplumbagaların için akvaryum ve en azından ısıtıcı almaları gerekiyor. Yaraları içinde herangi bir veterinere götürürseninz en azından pansuman yapılır durumu kötü gözüküyor.çok sağol vetenire ulaşacağım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
Hangi şehirdesin? Ben yeni akvaryuma gecicem sana verebilirm öncekini Ankarada isenAkvaryum en az kaç litre olması gerekiyor 2 tane kaplumbağam için 30 litre olurmu
Malesef bursada oturuyorum kargolarada pek güvenmiyorum akvaryum hemen kırılanilirHangi şehirdesin? Ben yeni akvaryuma gecicem sana verebilirm öncekini Ankarada isen
baticon sürdüm ne kadar süre ayrı kaplarda kalmaları gerekiyor?O hayvanında dediğin bölgelerine başka bir kulak pamuğu ile baticon yada tentürdüotu alıp sür. Diğerine uyguladığın şekilde uygula
Bukadar yardıma umarım götürürlerYağız Bursa'da isen uludağ üniversitesi veterinerlik fakültesine götür.
BURSA:
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi (Hayvan Sağlığı Araştırma ve Uygulama Merkezi)
Başhekim: Prof. Dr. Sezgin ŞENTÜRK
Tel : 0 224 2940805
Hayvan Hastanesi Tel : (+90 224) 294 08 01-02
Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Adres : Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi
16059 Görükle Kampüsü-BURSA
Ass. Prof. Dr. Huseyin CIHAN
Uludag University, Fac. of Veterinary Med.
Dept. of Internal Medicine, Animal Teaching
Hospital, Gorukle Campus, Gorukle - BURSA
Tel (Office): +90 224 2940813
Mail: [email protected]
Bir de özel olarak burası var.
Dodo veteriner kliniği
Erol bey
Cumhuriyet, Gazi cad. No:37, 16140 Nilüfer/BURSA
TEL: 0 533 603 66 07
Hayvanı götür. Diğerinin de o bölgelerinin resmini çek. Hekimler ayrı kalıp kalmayacaklarını söyler.