hakanguguk
Bronz 4 Üye
arkadaşlar merhaba 2 yeni kaplumbağa aldım yaklaşık 1 ay oldu ölüm seti yorumlarını okuduktan sonra akvaryum,filtre,ısıtıcı,üzerine çıkıp kuruyabileceği kaya,yeşillik vs vs gerekli olan herşeyi aldım.
Benim sorunum şu cinsiyetlerini doğru ayırdıysam eğer erkek olan kaplumbağa çok kaçıyor akvaryumun yanına gittiğim zaman hemen kaçmaya başlıyor hemen saklanmaya çalışıyor,diğer kaplumbağam ise çok uysal elimi yem sanıp cama yapışıyor diğer kaplumbağa sadece çok acıktığı zaman o tavırları sergilemiyor karnı doyunca yine aynı şekilde kaçmaya başlıyor.
Lütfen bana yardımcı olun acaba bu tavırı sergilemesinin sebebi nedir ne yapabilirim??
Yardımlarınızı bekliyorummm!!!!
Edit tubidik: Konu başlığında yardım acil gibi kelimeleri kullanmak yasaktır.
Benim sorunum şu cinsiyetlerini doğru ayırdıysam eğer erkek olan kaplumbağa çok kaçıyor akvaryumun yanına gittiğim zaman hemen kaçmaya başlıyor hemen saklanmaya çalışıyor,diğer kaplumbağam ise çok uysal elimi yem sanıp cama yapışıyor diğer kaplumbağa sadece çok acıktığı zaman o tavırları sergilemiyor karnı doyunca yine aynı şekilde kaçmaya başlıyor.
Lütfen bana yardımcı olun acaba bu tavırı sergilemesinin sebebi nedir ne yapabilirim??
Yardımlarınızı bekliyorummm!!!!
Edit tubidik: Konu başlığında yardım acil gibi kelimeleri kullanmak yasaktır.