Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağamın gözleri şiş geldi sizce öyle mi ?

Uyurken gözleri kapalıyken vs normalinden daha şiş geldi bana bir de düzgün bir yuva lamba yem önerir misiniz sadece kurutulmuş karides yiyor daha çok kücük ve kaç litrelik yuva almam lazım ısıtıcı lamba vs arıyorum lütfen önerir misiniz suyunu temizleyici filtre de almam lazım

Hayvana göre sağ göz kapağında hafif bir enfeksiyon var. Eczaneden gentagut göz damlası alın sabah akşam 10-15 saniye arayla ikişer damla damlatın. Kuru yerde 25-30 dakika bekletin.

Akvaryumu ne kadar büyük alırsanız o kadar uzun süre gider. Su ısıtıcı ve filtre ona göre alınacak.

Yem olarak tropical axolotl yemi alın. Bu ufaktır rahat yer. Sabah bu yem akşam gammarusu verin. Yada sera raffy P alıp ikiye kırıp verebilirsiniz.

Lamba konusunda burada bilgi verdim. Ampulü yedekli olarak ampul satan yerlerden alın. Nette pahalıya satıyorlar.

Lamba konusunda burada bilgi verdim. Ampulü yedekli olarak ampul satan yerlerden alın. Nette pahalıya satıyorlar.

Yardımınız için çok teşekkürler en kısa sürede tüm ekipmanları alacağım sağolun başında maalesef pet shopcular hayvanları düşünmeden tavsiye veriyorlar bizimde bilgimiz yoktu araştırdıkça öğrendim inşallah kısa sürede iyileşir gözü

Geri