Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Akvaryum ölçüleri nedir?
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Hayvanın kabuk boyu kaç cm?
Gözünün fotoğrafını atın. Beyazlık ya göz enfeksiyonu yada 3. göz kapağıdır.
Sesin sebebi akciğer enfeksiyonu. Enfeksiyon kendi kendine iyileşmez. Ekipmanlar ve ilaç tedavisi şart. Tedavi edilmezse ölec
çok stres oldum şuan 2 tane yavru su kaplumbagam var aslinda satin almadim biri ya olume terk edicekti yada ben alip bir sekilde bakacaktim suan bakmaya calisiyorum fakat hala bana verilen o olum kabi denilen kapta tutmak zorunda kaldim. henuz resit bir yasa sahip degilim ekipmanlari kendim alamiyorum ailemde cok onemsemiyor ama benim yuzumden bir canin aci cekip olmesini istemiyorum öneriniz nedir acaba?Akvaryum ölçüleri nedir?
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Hayvanın kabuk boyu kaç cm?
Gözünün fotoğrafını atın. Beyazlık ya göz enfeksiyonu yada 3. göz kapağıdır.
Sesin sebebi akciğer enfeksiyonu. Enfeksiyon kendi kendine iyileşmez. Ekipmanlar ve ilaç tedavisi şart. Tedavi edilmezse ölecek.
yazdiklariniza gore akvaryum ve ekipmanlara ihtiyacim var ayrica ilac tedavisi yaptirmaliyim anladigim kadariyla tesekkur ederim oncelikle. az once ailemle konuştum ve cok onemsemediler galiba kaplumbagama yardimci olamayacagim. sahiplendirmeye calissam daha once hic kaplumbaga sahiplendirmedim nasil olur bilmiyorum.Tamam size yardım edeceğiz önerileri dikkate alın ve iyice yazdıklarımı okuyun. Yaşım küçükken aynı sorunu bende yaşadım.
Anladım akvaryum kurmaktan daha ucuz ve daha iyi bir yöntem var ama yinede biraz maliyet gerektiriyor.yazdiklariniza gore akvaryum ve ekipmanlara ihtiyacim var ayrica ilac tedavisi yaptirmaliyim anladigim kadariyla tesekkur ederim oncelikle. az once ailemle konuştum ve cok onemsemediler galiba kaplumbagama yardimci olamayacagim. sahiplendirmeye calissam daha once hic kaplumbaga sahiplendirmedim nasil olur bilmiyorum.
Bulaşmaz ama hasta olan gidici. Doğal yaşamda da kesinlike ölür ikiside. En kısa sürede ısıtıcılı ve büyük yuvaya geçmeleri lazım. Bu şartları karşılayacak birisine en acil şekilde sahiplendirin.bide diger kaplumbagamda sorun yok fakat ikiside ayni kabin icinde bulasir mi acaba
Bulaşmaz ama hasta olan gidici. Doğal yaşamda da kesinlike ölür ikiside. En kısa sürede ısıtıcılı ve büyük yuvaya geçmeleri lazım. Bu şartları karşılayacak birisine en acil şekilde sahiplendirin
Hayvanda hareket var mı?boyle oldu zaten gozunde capak vardi ama birden cogaldi tum gozunu kapladi
var ama cok az koydugum yerde kaliyor yemek dunki gibi yemiyor dune kadar hersey okeydi kafasini uzatip kendini sevdiriyordu falan suan gozlerini aciyor mu acamiyor mu anlamadim. video cektim ama yukleyemedim elimde tutarken kafasini asagi yukari oynatti sadece. arkasindan biraz itince de cok ufak yuruyup duruyor yani haraketleri bi anda durgunlasti. suyun icinde bazen hapsuruyor. sumugu akiyorHayvanda hareket var mı?
Gözleri enfeksiyonlu. Gentagut damlayı günde 2 kere 2 gözüne 2 damla damlatıp 15dk sicak ve kuru bir yerde bekletin.
Gentaya 1 hafta devam edin.bu arada goz damlasini kullandim gozlerini gun boyunca acamamisti acabildi o an hareketlendi hatta sonrasinda gozleri tekrar kapandi suan yine ayni sizce normal mi cok bilgim olmadigindan cok soru soruyorum kusura bakmayin
genelde geceleri surekli yapiyir yada ben gundur evde olmadigimdan cok farketmiyorum. hapsiriyor. nefes alirken mi yapiyor bilmiyorum ama sık aralıklarla agzini acip ses cikardigini gordum. hatta ses geldiginde bakiyorym ve kafasini ileri atip yukari kaldirip agzini actigini farkettim surekli. bugun cok rastlamadim gun icerisinde fakat arada yapiyor. bide eliyle sureki kafasina dokunuyor sanirsam.Göz enfeksiyonu var. Eczaneden gentagut göz damlası alın sabah akşam 10-15 saniye arayla gözlerine ikişer damla damlatın.
Bu ağız açıp ses çıkarma sıklığı nedir? Birkaç saniyede bir mi? Her nefes alırken başını ileri atıp ağzını mı açıyor? Yoksa 1 saatten uzun aralıklarla mı yapıyor?
oyle yaptim suan. gerekli ekipmanlari almaya calisacagim ama cok alabilirim gibi durmuyor sahiplendirmeye de calisacagim. suan damlayi agizina ve gozlerine 1 hafta kullanmam gerekiyor degil miKabı kalorifere yakın koyun. Isı alsın