Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kendi kabı dediğiniz palmiye agaclı plastik kapsa onu lütfen atın ve akvaryum temin edin hayvanlara çok zarar veriyor o kabAkvaryum kullanmıyorum Kendi kabı var onda duruyor ama suyunu sık değiştiriyorum.koku olmadan değişiyorum.disarida gezmeyi çok seviyor.cogu zaman dışarda.damlayi ne kadar kullanicam hocam
Bakın o hayvan o kapta yaşamayamaz yaşarsa bile ömrü çok uzun olmaz ya büyük bir saklama kabı temin edin yada akvaryum ıstıcı lamba ısıtıcı vs olmadan kaplumbağa saglıklı olamazDoğrudur hocam ama akvaryumu ailem kabul etmez.yani tek bı küçük kaplumbağa için gerek yok diyorlar.birde dışarıya çıkarınca nefes alıp vermesinde bı tuhaflık gördüm ne yapmam lazım videosunu gönderebilirim
akvaryum kesinlikle lazım ve garip nefes alış veriş dediğiniz ciyaklama gibi midir? Ve bir kaplumbağanın sağlıklı yaşamı için Filtre, su ısıtıcısı, ısıtıcı lamba hayatidir. Aksi taktirde hayvanda birçok hastalık meydana gelir ve sizin kullandığınız kabın ismi ölüm kabıdır yani o kapta hayatını sürdüren hayvanın sonu kaçınılmaz ölümdür. Akvaryum imkanınız yoksa hayvanı sahiplendirmenizi öneririm ama biraz geç olmuş olabilir akciğer enfeksiyonu var gibi görünüyor. Belki işinde uzman birine sahiplendirirseniz yaşatabilirler.Doğrudur hocam ama akvaryumu ailem kabul etmez.yani tek bı küçük kaplumbağa için gerek yok diyorlar.birde dışarıya çıkarınca nefes alıp vermesinde bı tuhaflık gördüm ne yapmam lazım videosunu gönderebilirim