Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağamın üstü kahve rengileşiyor ve yemiyor

Yem markası falan varmı ona yemesi için besleyici daha çok küçük ölsün istemiyorum

Hayvanın kabuk boyu kaç cm? Su ısıtıcı var mı? Isıtma lambası var mı? Su hacmi kaç litre? Su sıcaklığı kaç derece?

Hayvanın kabuk boyu kaç cm? Su ısıtıcı var mı? Isıtma lambası var mı? Su hacmi kaç litre? Su sıcaklığı kaç derece?
4 cm su ısıtıcısı yok lamba yok ben alalı çok olmadı zaten babanemgil plastik bir kabın içinde bakıyordu su fazla koymadım su çok soğuk değil sıcaksa değil tam içmelik su

Tamam büyük yuvaya geçmeniz lazım. Hayvan kışı zor çıkartır ne kadar erken geçerseniz o kadar iyi.

Tamam peki yem hangi marka olsa iyi olur bir tane var ama çok çabuk suda şişiyor ben olsam bende yemem
Suda uzun süre kaldıktan sonra şişmesi normal. Yenmeyen yemleri sudan alın. Hangi yemi kullanıyorsunuz?

Tropical biorept W yemini alın.

Son düzenleme:
Foruma hoşgeldin.

Hayvan 4 cm kabuk boyunda ise tropical axolotl ve gammarus al. Sabah stick yemi akşam gammarusu ver.

Su ısıtıcı ve ısıtma lambasını acilen temin et. Evde lamba varsa o da olur. Bunlar kurduktan sonra bakalım enfeksiyon varsa tedavi ederiz.

Hayvanı
IMG_20241217_185452.jpg
IMG_20241217_185458.jpg
n fotoğrafını atın.
Tamam
Foruma hoşgeldin.

Hayvan 4 cm kabuk boyunda ise tropical axolotl ve gammarus al. Sabah stick yemi akşam gammarusu ver.

Su ısıtıcı ve ısıtma lambasını acilen temin et. Evde lamba varsa o da olur. Bunlar kurduktan sonra bakalım enfeksiyon varsa tedavi ederiz.
Tamamdır teşekkür ederim beyaz baya parlak bir gece lambası var o olurmu

Soft tone ampul mü, led ampul mü? Resmini çekip at bakayım.

Yemleri ağzına sığacak oranda kırıp tek tek yedikçe at. Ziyan olmasın.

Geri