Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!4 cm su ısıtıcısı yok lamba yok ben alalı çok olmadı zaten babanemgil plastik bir kabın içinde bakıyordu su fazla koymadım su çok soğuk değil sıcaksa değil tam içmelik suHayvanın kabuk boyu kaç cm? Su ısıtıcı var mı? Isıtma lambası var mı? Su hacmi kaç litre? Su sıcaklığı kaç derece?
Tamam o kolay kabuk onu napıcaz yemek de yemiyor arada bir sadece bir taş var onun altından güneş almak için çıkıyorTamam büyük yuvaya geçmeniz lazım. Hayvan kışı zor çıkartır ne kadar erken geçerseniz o kadar iyi.
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası yok hayvan üşütmüş ondan dolayı yemek yemiyor.Tamam o kolay kabuk onu napıcaz yemek de yemiyor arada bir sadece bir taş var onun altından güneş almak için çıkıyor
Tamam peki yem hangi marka olsa iyi olur bir tane var ama çok çabuk suda şişiyor ben olsam bende yememSu ısıtıcı ve ısıtma lambası yok hayvan üşütmüş ondan dolayı yemek yemiyor.
Önce bunları halledin.
Suda uzun süre kaldıktan sonra şişmesi normal. Yenmeyen yemleri sudan alın. Hangi yemi kullanıyorsunuz?Tamam peki yem hangi marka olsa iyi olur bir tane var ama çok çabuk suda şişiyor ben olsam bende yemem
TamamHayvanı
n fotoğrafını atın.![]()
Tamamdır teşekkür ederim beyaz baya parlak bir gece lambası var o olurmuForuma hoşgeldin.
Hayvan 4 cm kabuk boyunda ise tropical axolotl ve gammarus al. Sabah stick yemi akşam gammarusu ver.
Su ısıtıcı ve ısıtma lambasını acilen temin et. Evde lamba varsa o da olur. Bunlar kurduktan sonra bakalım enfeksiyon varsa tedavi ederiz.
Olmaz 42 yada 52 watt halojen ampul alacaksınız. Ampulu mandallı masa lambası ile konumlandırabilirsiniz.Tamam
Tamamdır teşekkür ederim beyaz baya parlak bir gece lambası var o olurmu
TamamdırOlmaz 42 yada 52 watt halojen ampul alacaksınız. Ampulu mandallı masa lambası ile konumlandırabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 10439Soft tone ampul mü, led ampul mü? Resmini çekip at bakayım.
Yemleri ağzına sığacak oranda kırıp tek tek yedikçe at. Ziyan olmasın.
Resim gözükmüyor.