Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağanın boynundaki derimsi şey

Demekki dekorasyon anlayışın kapluşlarınla aynıymış emre abi : ). Kuru alanı saymıyorum tabi. : )

Cvp: Kaplumbağanın boynundaki derimsi şey

Benim kapluşların kabuk boyu henüz 5 cm olmasına karşın kendi boyunun 3 katı mango kökünü alıp götürüyor. İlla onun istediği yerde duracak :)

Cvp: RE: Kaplumbağanın boynundaki derimsi şey

Kapluştron' Alıntı:
Demekki dekorasyon anlayışın kapluşlarınla aynıymış emre abi : ). Kuru alanı saymıyorum tabi. : )

Bu güzeldi Duygu, sanırım bende onlarda klasikçiyiz :) neyseki yemek konusunda bana benzemiyorlar. Ben yemek seçerim, ama bunların burun kıvırdığı yem çeşidi olmadı hiç :)

Cvp: RE: Kaplumbağanın boynundaki derimsi şey

Evet benimkilerde esniyor hatta dün gece yatmak için odaya girdim rahatsız olmasınlar diye bahçenin ışığını yaktım odaya vuruyor ama yine de ikisi bir geldiler cam yapıştılar yanyana suratıma bakarak peşpeşe esnediler önce biru hemen arkasından diğeri nie bizi uyandırdın der gibi çok güldüm. : )
[/quote]

duygu bence seninkiler uykudan uyandıklarından değil vereceğin yemlere hazırlık için ağızlarını esnetiyorlar.:w00t:

Oda abilir tabiama yem için geldiklerinde heyecanlaniyorlar birbirlerinin üstüne çıkıyorlar ama bu olayda gayet sakin noluyo ya havasındalardı. : )

Geri