Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağım beni endişelendiriyor.

Cvp: Kaplumbağım beni endişelendiriyor.

Çok üzüldüm incubus başınız sağolsun :(

Ne diyeceğim inanın ki bilmiyorum ne olursa olsun benim sorumluluğumda olan bir can gitti...
Üzgünüm çok üzgünüm yapamadım kurtaramadım onu.. Denedim her şeyi denedim ama yinede olmadı..
Başta Arzu Hanım'a ve yanımda olan herkese teşekkür ederim.. Umarım kaplumbağım diğer hayatında dilediği gibi yaşar..

Öncelikle geçmiş olsun...
Tedaviye mümkün olduğunca belirtileri fark eder etmez başlamak gerekiyor ve kaplumbağada bu belirtiler görülmeye başladıktan sonra vitaminlerin hastalığa hiç bir faydası olmaz
sağlıklıyken kullanıldığında yararlı olur vitaminler o yüzden hastalık belirtileri görülen kaplumbağalarda vitaminle zaman kaybetmeden antibiyotik tedavisine başlanmalı.

Başınız sağolsun.

Başınız sağolsun siz elinizden geleni yaptını taktir.En azıdan mutlu bir şekilde gitmiştir petshopdaki ler hastalandımı kimse takmiyor.Geçmiş olsun tekrardan. :(

başınız sağolsun gerçekten kayıplar çok canımı yakıyor:(

Geri