Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kaplus bakım altıgen akvaryum

loveturtle

Bronz 5 Üye
Ben kaplusum leoya altıgen bir akvaryum alıcam ısıtıcı ama lamba olarak masa lambası olurmu

Bu arada king yeni adıyla cakıl sahiplendirildi bir arkadasa verdim onun erkek vardı 6 yasında benimki disi idi zaten erkek ilk 10 dk sonra ellerini titretti ciftlesmemanasinda merak etmeyin bu arada akvaryumda benim meseleyi unutmayın.

Kaplumbagalari attim diyip yeni link aciyosunuz bu saatten sonra size yardim edicek birini bulabilirmisiniz bu forumdan bilmiyorum

Onu sinirden yaptim cunku kuzenimdeki mucizem 25 cm. Kaplusum olmustu ozur dilerim

Cvp: kaplus bakım altıgen akvaryum

ya Allah aşkına gönderin şunu ya

Alisarp arkadasla ilgili sorun ne anlamadim ilkkez yardim edilmedigini gordum ?

diğer knickli konunda gerekli detayları vermiştim. bu işe gerçekten niyetli isen bu fedakarlıklar olacak. yoksa orada yazdığın gibi devam edeceksen hayvanı iade et ve bu işi bırak. hayvan bakımı konusunda katı kurallarımız vardır. heveslendim alıp bakayım sonra atarım olmaz. işi ciddi düşünüyorsan devam edersin. forum kurallarını da oku. iki yavru vardı diğeri ne oldu ?

akvaryumun ebalari su derinligi acisindan onemli. altigen degil diktorgen tercih edilmesi daha uygun olur.

neslihan engellenen bırı bu arkadas. Yenı acmıs hesap. Yazdıklarında bıle ne anlatmak ıstedıgını pek acıklayamayan bırı kaplumbagayı attm fln dıyordu.sahıplendırme ıle ılgılı bır konu acmıstı da arkadaslar yardımcı olmak ıcın bırseyler soyledıler ama o attm fln dıyordu. Sonrasında bakmadım zaten engellendı.
Bılmem kac yasında kaplumbagası varmısmıs. Sevgılısıyle 2 tane yavru kaplmbaga alms yetmıyormus alanları. Buyuk olanı sahıplendırmek ıstıyormus.
Neyse arkadasım sen kaplumbagaları aldıgın yere gerı ver. Hıc bosu bosuna ugrasma evcil hayvana bakmak ıcın once ondan üstün olmak onu anlayabilmek ona kendin gibi bakabilmek lazım senin gibi dengesiz kişiler tarafından uğraşlar değil bu işler

tamam hatirladim nick i Safak sagol. Belki pisman olmus gelmistir, Cem gerekeni soylemis, ozveri olmazsa bu is olmaz.

Sevgilim değil buyuk arkadasimda akvaryumda benimki disi onunki erkek o ellerini titretiyor zaten 6 yasinda erkek, disi 3 yasinda kucuk benle onun icin elimden geleni yaparim papaganimda var hayvanlari cok seviyorum.

Neyse bir şey demiyorum Cem abi ve Emre abi gereğini yapacaktır. Bunun yanında nasıl bir telefondan yazıyorsun ki arkadasım ıle sevgılım kelımesını yanlıs yazıyorsun. Ilgınc. Yas kactı ?

14 yaş sevgilimle mesajlasiyordum sonra buraya Yazmisim king yeni evinde mutluyum onun icin altigen akvaryum olmaz mi

Dikdörtgen olarak daha makbule gecer altıgen ıcın her yapacagında ona ozel yapmalısın kuru alan vs.

hmm cem abi konuştu mu bilmiyorum neslihan. Ne zmndır fazla yazmıyorm konulara bı bu arkadasa yazmıstım bılgılerı daha acıklayıcı yazman sahıplenıcek kısıyı bulmaya daha cok yardımcı olcaktır dıye de sonrakı yazdıklarını gorunce bısı yazmadım. Smdı yıne gorunce tepem attı

hayvanların yüzebileceği boy ve derinlikte bir akvaryum olmalı. ayrıca içine konacaklar yüzeceği alanı daraltmamalı bu sebeple. dikdörtgen veya ön camı bombeli dikdörtgen akvaryum almalısın.

Biraz aciklayici yazarmisin

Altigen ama genis ucgen ve dikdortgenden alan olarak ikiye bolcem orayi isitici ve lamba kiskac icinkullancam dikdortgen kalıcak

Geri