Selam emekliyim Bursa'da oturuyorum ve tam teşkilatlı paludaryumda dört adet (hepsi erkek)kapluş besliyorum (toplam 325 lt)1,5-2 yaşlarında 2 adet dişi kapluş almak istiyorum bu konuda yardımcı olacak kişilerin ilgilerine şimdiden teşekkür ederim.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!kapluşunuzun bir tanesini kaça paraya satıyorsunuzpapa48' Alıntı:kappuşlarım 3 yaşında dişidirler.bursadanım.görüşebiliriz.1 tanesinin resmi forumda var.ararsan bulursun.
Size kolay gelsin istediğiniz fiata verebilirsiniz Size saygı duyuyorum ancak!onca sene baktıktan sonra ben kapluşlarımı bakamayacak olupta vermeye kalksam kesinlikle para istemeden verirdim.Çünkü sadece kapluşlarıma çok iyi bakacak birisinin olması yeterli olurdu,yanlış anlamayın sizden bana kapluşunuzu bedava verin demiyorum sadece fikrimi beyan etmeden geçemeyeceğim.Bu saatten sonra bedava verseniz de almam,umarım kapluşunuz çok iyi bakacak birisine denk gelir.papa48' Alıntı:şu ana kadar yaptıgım masraflara göre tanesi 120 ytl
Doğru söylüyorsunuz size katılıyorum eğer kapluşunuzu seviyorsanız o sevgi parayla ölçülmemesi gerekli kapluşun sağlığı ve iyi bakılması sahibi ve kapluş için en güzel değer'dir diye düşünüyorum.Umarım çok iyi bakacak bir hayvan sever bulursunuz.serhan' Alıntı:bence bu isi ticarete dokmek yanlıs uc senelık emegın bedelı 120 degıldır tabıkı ben bedava verıyorum yeterkı ıyı bakılsın