Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kapluşumu nasıl götürmeliyim ?

Cvp: kapluşumu nasıl götürmeliyim ?

İnince eve gidip bir kaba oda sıcaklığında su koyup akvaryumu kurana kadar orada bekletmek iyi olur. Yolculukta sorun olmaz. Eldeki kutuyuda bir poşette tutmak iyi olurdu.

uzeri kapali delikler actim suan duruyor oyle havlunun arasina girdi. Bi bitseydu su yolculuk.

zeki pamağına su damlatıp dudaklarına değdir iyi olur. annen de temiz bir kaba veya damacanaya su koyup dinlerdirsin. gittiğinde o suyu kullanırsın.

Neredeyse ufaklığa karşılama töreni yapılacak :) sağ salim gidin ikinizde.

aslinda babam karsilicak valla :) tesekkur ederim yarimlariniz icin :)

arkadaşlar sağ salim geldim akvaryumu yeniden kurdum baya acıkmıs canavar gibi :) hiç elime saldırmazdı bitkiyi koymak ıcın elimi suya soktugumda elime saldırdı yem vercem sandı sanırım :) neyse işin kısası geldim kapluşumda sağsalim yuvasına tekrar kavustu :)

Her şey yolunda gitti, çok güzel :) hiç bocalamayıp hareketli olmasıda süper.

evet bu duruma ben de hayret ettim. hemen canlanmış. iyi kazasız belasız bitti yolculuk. yemini de yedimi keyfine diyecek olmaz.

Geri