Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Karanlık yerlere gidiyor

Cvp: Karanlık yerlere gidiyor

Öğrenci' Alıntı:
Bunları Yazdım Bir Kenara En Kısa Zamanda Yapacağım , Üzülüyorum Kapluşuma Gerçekten Ama Ona En Büyük İşkenceyi yapıyor muşum meğer bu forum Sayesinde Öğrendim Böyle Bir Forumun Olması Gerçekten Çok Güzel Kurucuya ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM Ülkemizdeki Birçok Kişi Kaplumbağaları Bilinçsiz Şekilde Besliyor O Hayvanların Durumunu Anlamıyoruz Bu forum Sayesinde Her Türlü Bilgiyi Öğrenebiliriz :smile: , Ben Çok Bilgi Edindim Sayenizde , En Kısa Zamanda akvaryum İşini Halletmek İstiyorum :dontgetit:

cem' Alıntı:
indirimlere denk gelirsen hazır akvaryumda 50-100 lt civarı bir akvaryum almak yapmaktan kolay ve hesaplıya gelecektir. hacmi belli olsun ona göre ekipman tavsiyesinde bulunuruz.

hayvanın çıkma gayreti güneş ışığı vurduğunda o tarafa doğru yönelme ve yem yemek için yaklaştığında sana ulaşma çabası da olabilir.

Kendi Akvaryumumuzu Kendimiz Yapalım Ya Daha Güzel Olur Benim Düşüncem Öyle - Suyunu Fazla Koydugum Zaman Çıkma Çabası Durdu Şimdilik Ama Yinede Normal Bir Plastik Kapda Oldugu İçin Sıkıntı Var Akvaryum Şart :smile:

akvaryum yapımında bilgili olmak gerek. ölçüsüne göre cam kalınlığı ve kenarlara kayıt atılması esneme durumu varsa ayrıca kuşak atılmasıda gerekebilir. aksi halde akvaryumun çatlaması veya dağılması durumunda kaplumbağalar bir yana evi su basar.

cem' Alıntı:
akvaryum yapımında bilgili olmak gerek. ölçüsüne göre cam kalınlığı ve kenarlara kayıt atılması esneme durumu varsa ayrıca kuşak atılmasıda gerekebilir. aksi halde akvaryumun çatlaması veya dağılması durumunda kaplumbağalar bir yana evi su basar.

Çok büyük Yapmayı düşünmüyorum Zaten Çok Küçükte Değil İdare Edecek Kadar

Geri