aytekingoksoy
Platin 4 Üye
Kız arkadaşımın yiğenine (3 yaşında) hediye olarak kaplumbağa vermişler. Konuşurken işte dedim hediye olarak kaplumbağamı verilir diye herneyse hayvana plastik kapta resmen eziyet ediyorlarmış. Bilirsiniz ölüm fanusu günde biraz yem ne ısıtıcı ne güneş ışığı. E anne baba tutupta masraf yapıp akvaryum almaz.Amaçları çocuğa resmen canlı oyuncak vermek. Hiç anlamıyorum insanları ya. Hayvan hareket etmiyomuş. Dedim tabi etmez hayvan hayattan bıkmış ölümü bekliyo resmen. Kız arkadaşımda bana deyince bende dayanamadım hayvanın orda acı çekmesine dedim getir ben yaza kadar bakarım düzgünce yazın ben akvaryumu falan değiştiricem benim ekipmanları ona veririz dedim. Çocuğada annesini görmeye gitti yazın gelcek dicekler herneyse benim sorum şu oldu ben zaten yaza kadar 45lt akvaryumum ve ekipmanlarım var 2 kaplumbağam var şimdi 3. sü gelecek yaza kadar bu idare edermi yani temmuza falan kadar 3 kaplumbağa 45 lt hepsi 3-4 cm arası. Yazın onlara işte 1 kaplumbağayla birlikte 45 lt akvaryum vercem bide ekipman falan ne diyosunuz ?