Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kulak kısmında

Günaydın bilmiyorum dedim ya çıkamıyorum Trendyol dan aldım oradaki yorumlar iyi olunca aldım akşam 1adet 2ye bölüp verdim yedi damlasini döktük 25 dakika ayrı kapta durdu sonra yerine aldım kabı biraz daha dolduruyorum arada yüzüyor sonra kuru üste geliyor şimdilik elimde ki stick olanı sabah veriyoruz akşam bunu vermemem mi gerek ya baktari sorunu yaşarsak ☹️ çok üzüldüm lamba tutucu bakıyorum halen çok teşekkür ederim iyi gunler
Kapalı kutu yemleri tercih ediyoruz sizin aldığınız poşet yem temiz görünüyor ama içiniz rahat etmeyecekse çöpe atın. Açık yem alacaksanız atakanpetshopta kovadan bölme gammarus ve stick yem satılıyor hem temiz yemler hemde ucuz.

Masa lambasını trendyoldan aldıysanız iade edebilirsiniz. Metal çanaklı olanını çarşıda bulabilirsiniz belki.

Sabah 3 stick akşam 3 gammarus olacak şekilde yemini verebilirsiniz.
Gentayı aynı şekilde kullanmaya devam edin.

Gammarusun tozunu eleyip verebilirsiniz. Garanti olsun.

Lamba gelsin bakın. Metal çanaklı da olabilir. Değilse kargo elemanına gösterip tutanak tutturup iade edin.

Kapalı kutu yemleri tercih ediyoruz sizin aldığınız poşet yem temiz görünüyor ama içiniz rahat etmeyecekse çöpe atın. Açık yem alacaksanız atakanpetshopta kovadan bölme gammarus ve stick yem satılıyor hem temiz yemler hemde ucuz.

Masa lambasını trendyoldan aldıysanız iade edebilirsiniz. Metal çanaklı olanını çarşıda bulabilirsiniz belki.

Sabah 3 stick akşam 3 gammarus olacak şekilde yemini verebilirsiniz.
Gentayı aynı şekilde kullanmaya devam edin.
Bilginiz adına teşekkür ediyorum sağlık sorunumuz olduğu için ben dışarı teması zorunlu olmadıkça çıkmıyorum ama temin etmek için uğraşmaktayim sağolun yeniden

Gammarusun tozunu eleyip verebilirsiniz. Garanti olsun.

Lamba gelsin bakın. Metal çanaklı da olabilir. Değilse kargo elemanına gösterip tutanak tutturup iade edin.
Tamam eleyip vereyim garanti olsun kopuk kötü olanı vermem kapalida temin etmek için bakacağım yeniden severek yiyor şimdilik... satıcıya mesaj attım cevap bekliyorum ayrıca soru cevap kısımdaki yorumlarda 80cm kablo, başlık dönebilir metal başlık yazıyor cevaba göre sipariş olusturacagim Amazon link sanırım onu yükleme yapamadım bu sebeblede paylastiginiz yere giremiyorum beceremedim sanırım 🙂 bilginiz için sonsuz teşekkürler

Geri