Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kullanmadığım yemler

dogruelsertac

Yeni Üye
mailto:/urun_detay.aspx?urn=2221&ad=tetra-reptomin-kaplumbaga-yemi-500-ml

mailto:/product_info.php?products_id=35824&osCsid=4rficfdh9c4152j19516j1mmk2

yukarıdaki iki ürün var elimde. benim kaplumbisler JBL'e alışmış bunları sevmediler. Paketi açılmış iki ürün için sadece bir kez yemleme yapıldı. İsteyen varsa ikisini uygun bir fiyata verebilirim. İstanbul'da ikamet ediyorum

Cvp: Kullanmadığım yemler

reptomin ilerleyen dönemlerde ot türevli yiyecek yedikleri için alıştırma amaçlı yemdir. bunun yanında elde kurutulmuş yem yoksa gammarusta gereklidir. özellikle hayvanlar küçükse en büyük gıda ihtiyaçlarını bu yemden karşılarlar. eğer hayvanlar 6 cm kabuk boyundan küçükse reptomini yemek istemeyebilirler. bu durumda son kullanma tarihinin bitip atılmasındansa birinin faydalanması yerinde olacaktır. kullanılan diğer yemler ve hayvanların kabuk boylarını verirseniz uygun yem seçenekleri nelerdir söyleyebiliriz.

konuyu alım satıma taşıyorum.

o değilde tropical dried fish var bende fakat son kullanma tarihi kutunun üstünde yok neden acaba

tabanına baktın mı tropical genelde taban kısmına tarihi yazıyor. eğer yoksa banttan basılmadan çıkmıştır. bayat değilse ve hayvanlar yiyorsa kullanabilirsin. hayvanlar ilgi göstermediği anda bayatlamıştır verme sakın.

arkadaşlar yem felan kolayda kaplumbağayı nereden bulcaz

Yok abi hiçbir yerde yok sahiplenmeye çalışıyorum 10 kişiye yazdım biri verdi sadece o da kolay olmadı yani

nasıl buldun bende bulmak istiyorum yavrulardan ne zaman satış başlıcak ya

Bulamadım ki İzmir gibi bir yerde bile yok hiçbir yerde forumdan sahiplendim o da çok zor oldu

bibilgisi olan yokmu ne zaman satış başlayacak

Abi en sevimli türlerden biri ve çok bulunduğu için Res satılıyordu eskiden kırmızı yanaklı su kaplumbağası ama onlar yasak artık gelse gelse yurdum kaplumbağası Çizgili dere kaplumbağası gelir o da pek sevimli değil res kadar ama şöyle de bir şey var İlgili kanun tasarısı görüşülüyormuymuş neymiş kesin karar alınacakmış ama ne zaman sonuçlanır belli değil. Çizgili Kaplumbağaları ve kırmızı yanakları falan google a yazarak farklarını görebilirsin

başka devletlerde 10cm altı yasakmış büyük satarlar heralde

olabilir yada kaçak yapacaklar artık bu işi çok talep var çünkü

yaben akvaryumcu tanıdık var mikrop buldular o yüzden dio bu büyük bi sektör geri başlancak dedi

ne zaman falan diye sorsaydın tanıdıksa daha ayrıntılı bilgi verir diğer pet shop cular baştan savıyor

onlarda bilmiyor 2 aydır bizde bekliyoruz dio

Arkadaşlar, Farkında değilsiniz sanırım ama bu yasak ya da yeni yasa hayvanlar için iyi bir şey aslında. ''Ne zaman satılacak'', ''Bulamıyorum'' gibi gereksiz telaş yapmayın. Kesin değil ama bu durumları gördükten sonra, satılmazsa da çok üzülmem açıkçası. Satış başlasa bile belirli bir düzenleme getirilecektir. Ümit ediyorum ki aklına gelen, heves eden herkesin alamayacağı bir düzen ve bedel gelir.

Şu da var; ''Ben Kaplumbağaları çok seviyorum, beslemek istiyorum bakmak istiyorum bakım koşullarını sağlarım'' diye yanıp tutuşan varsa eğer forumda sahiplendirme ilanları oluyor. Rahatlıkla temin edebilirsiniz. Sahiplenmek zor oluyorsa gerekli koşulları sağlamıyorsunuz demektir.

Lütfen artık ne zaman satılacak diye sormayın! Bilen yok, kesin bilgi yok, eğer olursa, haber alınırsa, kesinleşirse muhakkak ki paylaşırız. Yok ben hemen öğrenmek istiyorum diyorsanız, yasal adımları ilk olarak yayınlayan resmi siteden öğrenebilirsiniz. Hayvan sever olarak İlgili yeri biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.

Satmasinlar daha iyi, hayvanlari oldurmek icin talep var !!

Gerekli koşullar gayet uygun şehir sıkıntılı sadece ayrıca adam sormuş sadece ünlem işareti falan koymana gerek yok bir tek sen kaplumbağaların için uygun koşullar oluşturma arayışına girmiyorsun ve senin dışında herkes ölüm fanusunda besler diye düşünme çok şükür param var bunun içinde ayırdığım 400 tl lık bütçem var

Ben size soylemedim soylesem zaten hic konusmazdim sizle, talep var deyip genel yargi yapmissiniz dogru var ama olan insanlar hayvanlari oldurmek icin aliyor

Alisarp' Alıntı:
Ben size soylemedim soylesem zaten hic konusmazdim sizle, talep var deyip genel yargi yapmissiniz dogru var ama olan insanlar hayvanlari oldurmek icin aliyor
Ben de sana demedim zaten Neslihan a dedim

Polat Geyik' Alıntı:
Alisarp' Alıntı:
Ben de sana demedim zaten Neslihan a dedim
gerekli koşulları sağlamıyorsun demekki falan dedi ondan ona cevap verdim

Geri