Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kullanmadığım yemler

Cvp: Kullanmadığım yemler

Sahiplendirme konularının linkini atarmısınız lütfen

Bende size demedim Polat Bey :) Genel konuştum.
Hatta öyle bir sahiplenme durumunuz olduğundan bile haberdar değildim. Gerekli koşullardan kastım Hayvanın bakım koşullarının yanı sıra sahiplendiren kişinin istediği şartlardı. Sevdikleri hayvanları sahiplendirme durumunda kalıyorlar, uygun gördükleri kişiye vermeleri hakları. Bunda şehirde önemli bir etken tabi ki.

Forum içerisinde bir düzen var dikkatinizi çektiyse, bu düzeni sağlayarak konu karmaşasına engel olmaya çalışıyor ekibimiz. Aynı soru birkaç kez sorulmuş ve moderatörler, yöneticiler tarafından cevaplanmıştı. Tekrar tekrar ısrarla sorulması birşeyi değiştirmediği gibi her mesajı okumak zorunda kalan ekibide yormaktadır.

Buyrun Link;
mailto:/forum/Forum-sahiplendirme.html

Saygılı olun arkadaşlar senli Benli konuşmayın lütfen

neslihan güzel konuya değinmiş. arkadaşlar, alacak kişinin sistemini tam anlamıyla kurup resmini çekip göndermesi, sahiplendirecek kişi açısından da olumlu durum yaratıp gönül rahatlığı ile verebilir. bu forumda herkes kaplumbağasına kıymet verir. mali durumu elverdiğince de en iyisini yapmaya çalışır. bu sebeple de sahiplendirilecek hayvanın şartlarının önceki ortamından kötü olduğu hallere düşmesi hayvan için olumsuzluk yaratır.

Tetra olanin fiyati ve son kullanimi nedir acaba?Bir de hangi semttesiniz?

09/16 son kullanım tarihi.. ikisini birden vermek istiyorum aslında .. tetra reptomin için 30 Tl istiyorum. Atakoydeyim. telefonum 532 562 32 77

Geri