Evimin yakınlarına (5dk Mesafe) Bir Petshop acıldı.İç Filitre ve Uvb lambası aldım.Çünkü bir önceki uvb lambam bozuldu,Dıs filitrede kendiliğinden duruyordu.
Petshopcudan Uvb lambasını aldım.Sonra Filitreye geçtik.Shark marka bir tane iç filitre aldm.Ama heralde oda suyu çekiyor gibi yani su seviyesi sabah kalktığımda yine inmişti.Bunun nedeni nedir ve herkeste olurmu?
Benim paladaryumum tabanında beyaz taşlar vardı.Adam beyaz kum almamı önerdi ve kaplumbağamın kumun icine batıp kış uykusuna yatacağınıda söyledi.Bende ona yatırmamaya calısmayacakmıyız zaten diye sordum.Oda ne kadar uğrasırsan uğras yine yatar dedi
bende beyaz kumdan bir poşet aldım.İyice temizledim ve avaryuma bosaltım ki..
Suyun rengi değişti.Kaplumbağamı hemen baska kaba aldım.1-2 Saatte akvaryumu kardeşimin yardımıyla temizledik ve kumları cıkardık
Simdi benim kardesimede balık akvaryumu falan yapacağız.
Onada kum alacağızda suyun rengini değiştirmeyeceğini nasıl anlarız?
Başlık içeriği açıklayıcı nitelikte olmalıdır/tubidik
Petshopcudan Uvb lambasını aldım.Sonra Filitreye geçtik.Shark marka bir tane iç filitre aldm.Ama heralde oda suyu çekiyor gibi yani su seviyesi sabah kalktığımda yine inmişti.Bunun nedeni nedir ve herkeste olurmu?
Benim paladaryumum tabanında beyaz taşlar vardı.Adam beyaz kum almamı önerdi ve kaplumbağamın kumun icine batıp kış uykusuna yatacağınıda söyledi.Bende ona yatırmamaya calısmayacakmıyız zaten diye sordum.Oda ne kadar uğrasırsan uğras yine yatar dedi
bende beyaz kumdan bir poşet aldım.İyice temizledim ve avaryuma bosaltım ki..
Suyun rengi değişti.Kaplumbağamı hemen baska kaba aldım.1-2 Saatte akvaryumu kardeşimin yardımıyla temizledik ve kumları cıkardık
Simdi benim kardesimede balık akvaryumu falan yapacağız.
Onada kum alacağızda suyun rengini değiştirmeyeceğini nasıl anlarız?
Başlık içeriği açıklayıcı nitelikte olmalıdır/tubidik