Orhnokrrr
Gümüş 2 Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Lifetech 838 filtre sipariş ettim önümüzdeki ayda ömürlük akvaryuma geçiş yapmayı düşünüyorum teşekkür ederimPaspas ile birlikte gayet güzel olmuş elinize sağlık.
Kullandığınız ürün ne acaba benim de kuru alan yapmam lazım da güzel fikirMerhaba arkadaşlar kuru alanım bu şekilde çok memnunum kendim yaptım çok kullanışlı ihtiyacı olan varsa fikir olsun diye paylaşmak istedim
AliExpress'te az önce şunu buldum: 4,39TL | Marka yeni akvaryum bölücü balık tankı bölücü filtre ızgara ayırıcı ızgara tepsi ayırıcı plaka ızgaraKullandığınız ürün ne acaba benim de kuru alan yapmam lazım da güzel fikir
Bu ürünü aldım birde plastik kelepçe aldım ölçülere göre birleştirdim içinede kaydırmaz paspas koydum çok memnunumAliExpress'te az önce şunu buldum: 4,39TL | Marka yeni akvaryum bölücü balık tankı bölücü filtre ızgara ayırıcı ızgara tepsi ayırıcı plaka ızgara
Marka yeni akvaryum bölücü balık tankı bölücü filtre ızgara ayırıcı ızgara tepsi ayırıcı plaka ızgara - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Küçük s şekilde kancalar var onlarla cama astımÇok teşekkür ederim , peki akvaryuma nasıl tutturdunuz yani kaymaması için
Merhaba Kuru alanı daha yakından çekme imkanınız var mı , s kancayı nereye sabitledinizMerhaba arkadaşlar kuru alanım bu şekilde çok memnunum kendim yaptım çok kullanışlı ihtiyacı olan varsa fikir olsun diye paylaşmak istedim
Cama astıkMerhaba Kuru alanı daha yakından çekme imkanınız var mı , s kancayı nereye sabitlediniz
merhabalar, dün ben yapı markete bunu gösterdim ne olduğunu anlamadılar, bu malzemenin bi ismi var mı acaba? bide nerelerden bulabilirim?Merhaba arkadaşlar kuru alanım bu şekilde çok memnunum kendim yaptım çok kullanışlı ihtiyacı olan varsa fikir olsun diye paylaşmak istedim
Plastik ızgara diye geçer. AliExpress'te satılıyor. Bunu alamazsanız plastik meyve kasasından da kesebilirsiniz.merhabalar, dün ben yapı markete bunu gösterdim ne olduğunu anlamadılar, bu malzemenin bi ismi var mı acaba? bide nerelerden bulabilirim?