Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kuru alan için önerileriniz.

Cvp: Kuru alan için önerileriniz.

40 watt kirmiziya boyadim isigi fazlaydi isisi glsin diye :)

40 watt çok normal. Niye boyadınız ki? Nasıl bir boya kullandınız peki? Silmek mümkünse silin bence o boyayı. Kullandığınız lamba zaten soft.

Guaj boya. neden siileyimki anlamadim? zarari yok ikimizede ama yarari var goz almiyo. evet soft ama göz aliyor

Lambalı boyalar bazen patlıyabiliyor. Dikkat edin o zaman. Boyasız kullansanız daha iyiydi bence. O lamba göz almaz :)

Neden patliyorki? vallahi benim bile gozumu o kadar aliyoki mahvediyor gozumu bakamiyorum

Birkaç arkadaşın öyle olmuş. Okumadınız galiba. Onun için size tavsiyem dikkatli kullanın.

Allah korusun sebebini biliyormuydunuz acaba?

Yüksek wattlı ampuller boyanınca çok ısındığı zaman patlayabiliyor. Onun için dikkatli olun.

Ya sorun açık bırakmanızda değil. Sorun lambanın çok ısındığı zaman patlama ihtimalinin olması. Lamba ısınmaya başladığı zaman tehlike arz edebilir.

Actiktan 5 sn sonra isiniyo:) burslugum yatıcak 2-3 gune kadar camcidan yaptiririm yada eminonunden alirim

Yeni bir lamba alsanız en iyisi bence. Super ya da hiper marketlerin tümünde bulabilirsiniz.

Geri