Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Dikkat ettim bir iki gğn normal dışkılıyorlar yemek de yiyorlar allaha şükür sanırım bi sorun yokYiyebilirler. Bunlar herşeyi ısırarak anlamaya çalışır. Yada kafalarına taktılarsa ısırıp parçalamaya da çalışabilirler. Ufak parçaları dışkıyla atarlar ama iri parçalar sorun yaratır. Mide yada bağırsaklarını tıkayabilir. Dışkılamada sıkıntı yoksa böyle bir durum yoktur.
Alternatif birşey kullanın.
Valla Allah biliyor ya çocuklarımın yoğun isteği üzerine hayvan dostları olsun diye komşumun ölüm kabında 1 senedir bakımını örnek alarak en kolay hayvan budur ne ki günde bir mama veriyorsun 2 gunde bir suyunu değişiyorsun diyerekten aldığım hayvancıklardan biri kaybolup (18 gün sonra kendini bulduk ) bana yoğun işkence cektirdikten sonra tam teşekküllü bir akvaryuma geçtiğimiz şuan ikisine de aşık olduğum bir serüven bizimkisi... Gerçekten rahat ettirmek çok zor ama çok güzeller işim olmasa her an onları izlemek isterim..Cem bey bidaha böyle bişey yaşamamak için kendim yapmak yerine exo terra turtle bank aldım orta boy şimdi arada kenarını köşesini ısırıyolar bunu koparamazlar herhalde değil mi ya valla ne zormuş bu paşaları huzurla yaşatmak